Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woningen

Avek Fier bedden voor een comfortabele en prettige slaapkamer

Slapen is een wetenschap. Iedereen slaapt anders. Sommige mensen slapen liggend op hun rug, anderen op hun zij in de foetushouding en weer anderen op hun buik. Daarmee heb je ook verschillende bedden nodig. Avek Fier heeft een bed dat aangepast kan worden aan jouw wensen en benodigdheden. Je kan zelf bepalen hoe groot het bed is, welk hoofdbrekens en welke hardheid het matras heeft.

 

De boxspring van de Avek Fier

De basis van een Avek Fier bed is de box. Deze box is sterk en zorgt voor goede ventilatie. De comfortabel matras op de box is voorzien van vijf ergonomische gebieden en zes lagen pocketvering. Het kerngebied van het matras wordt omhuld met duurzame materialen zodat de matras lang mee gaat. Ten slotte ligt er een dunne top matras op het middelste matras. Deze bovenste laag is beschikbaar in verschillende materialen. Deze toplaag kan afgestemd worden op jouw benodigdheden. Deze materialen zijn: HR Optifoam, geperforeerd latex of een comfortabele Talalay latex top matras.

 

Speciaal bed voor jou!

Een Avek Fier bed kan je in zijn geheel aanpassen aan jou. Hierdoor ben je verzekerd van een goede nachtrust. Een goede nachtrust is cruciaal voor het functioneren van de mens. Bij de Avek Fier kan je bepalen:

  • de afmetingen van het bed,
  • de stof die gebruikt wordt voor het bed,
  • of het bed elektrisch in hoogte verstelbaar is,
  • licht voor het instappen in bed,
  • leeslampjes bij het bed,
  • hoofdbord bij het bed,
  • hardheid van het matras,
  • coolrest van het matras.

Kortom je kan het bed aan jouw wensen aanpassen. Maar daarnaast kan je het bed ook aanpassen aan de inrichting van jouw slaapkamer.
Een Avek Fier is een bed dat aangepast kan worden op de persoon. Zowel de uitstraling van het bed in jouw slaapkamer als het comfort dat je hebt tijdens het slapen kan op de persoon aangepast worden. Laat je door een expert in een gesprek een mooi comfortabel bed aanmeten.