Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woningen

De beste accessoires voor in huis

Een huis waar alleen meubels instaan voelt niet als thuis, je moet het eigen maken. Daarom is het belangrijk om verschillende accessoires te hebben om te laten zien wie je bent. Via deze accessoires kun jij je stijl naar voren laten komen. Wij zetten daarom even de beste accessoires om je huis een thuis te maken op een rijtje.

Een mooi schilderij of posters

Een kale muur is ook maar saai, hier kan je gemakkelijk verandering in brengen. Denk aan een mooi schilderij of een leuke poster. Kies iets uit wat bij je past, waar jou gevoel in spreekt of je interesses in terugkomt. Je hoeft niet de hele muur vol te hangen, maar hier en daar eentje ziet er super leuk en gezellig uit.

Een drankrek

Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je hebt over leuke accessoires voor in huis, maar niets is minder waar. Sommige flessen drank zijn het waard om gepresenteerd te worden. Denk hierbij aan mooie flessen drank of heerlijke wijnen. Wijnmeubels zijn te vinden in verschillende soorten en maten. Je kan voor iets subtiels gaan of iets extravagant, kies wat bij je past. Zo liggen de flessen geen stof te happen in een kast, maar staan ze mooi display voor jou en je gasten.

Een mooie fotolijst

Foto’s zijn er om herinneringen te behouden, die mooie vakantie, je grote liefde of je geliefde huisdier. Een leuke fotolijst op een kast met een foto die waardevol is voor jou is misschien wel de beste accessoire die je kunt hebben. Het hoeft natuurlijk niet op de kast gezet te worden, denk maar aan een grote foto aan de muur. In plaats van een schilderij is het ook mogelijk om een grote variant van een leuke foto op te hangen, of een collage van meerdere foto’s.

Een passend tapijt

Hoe maak je een kamer helemaal af? Een leuk kleed of tapijt voor op de vloer natuurlijk. Breek de ruimte door onder de tafel, bij de bank of in het midden van de kamer een mooi tapijt neer te leggen. Er is voldoende keuze bij het kiezen van een tapijt, er is dus voor ieder wat leuks te vinden. Met een leuk tapijt maak je de kamer eigen, ook handig als je niet zo fan bent van de vloer of er iets mis is. Dan kan het tapijt een groot gedeelte bedekken.

https://www.wineandbarrels.nl/shop/14-wijnmeubels/