Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woningen

Makelaar Hilversum; huis verkopen met behulp van Facebook

Makelaar Hilversum; huis verkopen met behulp van Facebook

Naast dat de makelaar bezig is met de verkoop van je huis kan je zelf ook nog veel andere dingen doen om jouw huis meer onder de aandacht te brengen bij de potentiële kopers. Makelaar Hilversum van der Helm gebruikt Facebook voor de verkoop van je woning. Dit kan je natuurlijk ook zelf doen. Je kunt heel eenvoudig én gratis gebruik maken van Facebook. Maak een eigen Facebook pagina voor je huis om het nog meer onder de aandacht te krijgen.

Hoe dit werkt?

Als je nog geen persoonlijk account hebt op Facebook, maak deze dan eerst aan. Wanneer je eenmaal in bezit bent van het privé-account, kun je beginnen met het aanmaken van een Facebookpagina voor je woning.

Een pagina op Facebook is anders dan een privé Facebook account. Als je ingelogd bent op je privé Facebook account, kies dan rechts bovenaan op het uitklapmenu de optie ‘pagina maken’ en volg de stappen. Een pagina kun je alleen aanmaken als je een privé account hebt, maar deze pagina staat los van je privé account. Het is heel eenvoudig. Nodig al je vrienden uit om je Facebook pagina te liken en te delen. Op deze manier kan je al een heleboel mensen bereiken. Onze ervaring is dat vrienden en familie bereid zijn om je Facebook berichten te liken en te delen zodat je al een enorm groot bereik hebt van potentiële klanten. Vergeet niet om mooie foto’s te maken van je woning!

De voordelen van een Facebook-pagina.

Een bedrijfspagina op Facebook heeft verschillende voordelen in vergelijking met een privé account:

  • Je kunt je berichten promoten, je kunt dus adverteren
  • Mensen kunnen je pagina ‘liken’ zodat ze al je berichten die je plaatst zien.
  • Je kunt berichten van te voren inplannen en de resultaten bekijken

Met een bedrijfspagina bereik je potentiële kopers op een andere manier.  Hierbij is het van belang dat je regelmatig een bericht post over je huis, over de omgeving of een ander leuk nieuwtje over het huis.

Gelukkig hoef je hier niet iedere dag aan te denken. Het voordeel van een bedrijfspagina is dat je berichten kunt inplannen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld één keer per week je berichten inplannen en je berichten worden op de gewenste dag- en tijdstip geplaatst op Facebook.

Adverteren op Facebook

Voor een paar tientjes kun je al beginnen met adverteren op Facebook en bereik je eenvoudig duizenden potentiële kopers. Het voordeel van Facebook adverteren is dat je doelgroepen helemaal zelf in kunt stellen.

 

https://www.vanderhelm.nl/