Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Verhuisbedrijf Amsterdam Hebo geeft u tips bij het inpakken: Deel 1

Verhuisbedrijf Amsterdam Hebo geeft u tips bij het inpakken: Deel 1 

Het inpakken voor je verhuizing, hoe pak je dat nou het beste aan? Verhuisbedrijf Amsterdam Hebo weet als geen ander hoe chaotisch in inpakken soms kan zijn. U heeft de beslissing eindelijk gemaakt. De verhuisdag komt steeds dichterbij. U maakt zich nu al zorgen hoe u al uw spullen inpakt. Dit wilt u efficiënt en natuurlijk netjes doen. Want het uitpakken van uw verhuisspullen moet ook weer zo makkelijk mogelijk gebeuren. Er zijn gelukkig een hoop slimme trucjes waarmee u het hele proces slimmer kunt aanpakken. In dit blog vertellen we u 6 slimme tips voor het verzamelen, inpakken en uitpakken van uw verhuispullen. Verhuizen wordt een fluitje van een cent.

Houd uw kleding netjes met behulp van een vuilniszak

Wanneer u uw kleding aan een hangertje heeft hangen in de kledingkast is deze tip superhandig. Doe een kledingzak om kledingstukken en bind deze bij elkaar. Verwijder de hangertjes uit de kledingkast en leg deze met kleding en al in de verhuiswagen. Bij aankomt in uw nieuwe woning pakt u de vuilniszakken uit de verhuiswagen en hangt deze zo weer op in uw nieuwe kledingrek.

Houd uw glazen heel met dikke sokken

U wilt niet dat uw glazen en vazen stuk gaan tijdens de verhuizing. Hoe kunt u deze beschermen? Gebruik sokken! Waarom extra inpakmateriaal kopen wanneer het ook gewoon met uw dikke winterkousen kan? Voor extra bescherming raden we aam om handdoeken of noppenfolie te gebruiken.

Gebruik folie voor het afsluiten van flesjes

Het is heel vervelend wanneer uw spullen onder de shampoo of schoonmaakmiddel zit bij het uitpakken van de verhuisdozen. Wij geven daarom als tip om de flesjes extra veilig inte pakken. Dit kan eenvoudig met huishoudfolie. Draai het folie over de opening van het flesje. Daarna doe je de dop erop.

Stop uw boeken in rolkoffers

Wilt u uw rug besparen bij het sjouwen van uw boeken? U verwacht het niet maar vaak zijn uw boeken de zwaarste spullen tijdens een verhuizing. Houd u van lezen en heeft u kasten vol met boeken? Stop uw boeken dan in rolkoffers. Deze moet u sowieso meenemen. Wanneer u geen rolkoffers heeft kunt u altijd speciale boekendozen gebruiken.

Fotografeer snoeren

Het is verstandig om een foto te maken van de achterkant van uw apparaten. Zo voorkomt u dat u vergeet welk stekkertje waar in gaat. Zo weet u precies hoe u in uw nieuwe huis het model, de tv en uw geluidsinstallatie moet installeren.

Heeft u hulp nodig bij het inpakken van uw verhuisspullen of wilt u geholpen worden met uw hele verhuizing van A tot Z? HEBO verhuisbedrijf Amsterdam helpt u graag.

https://heboverhuizingen.nl/