Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Wat houdt een Pocos service provider in?

Als je een bedrijf hebt dat levert in verschillende connectiviteitsdiensten wil je dat deze stabiel is natuurlijk. Denk hierbij aan het internet, telefonie en het online in de cloud werken. Er zijn meerdere bedrijven die deze services aanbieden. We zullen je vandaag alles vertellen over een Pocos service provider.

Wie is Pocos?

Pocos is een betrouwbare wholesale service provider. Dit houdt in dat ze zorgen dat op gebied van zakelijk internet, telefonie, mobiel en cloud alles vloeiend verloopt. Ze leveren een breed scala aan diensten die zijn ontwikkeld voor de zakelijke markt. Ze staan voor kwaliteit, innovatie en partners. Ze zijn volledig gericht op jou als partner en leveren nooit aan de eindklant.

Je neemt een Pocos service provider in dienst als wholesale. Je brengt het zelf in rekening bij je klant. Ze leveren via het eigen netwerken hosted telefonie omgevingen, connectiviteitsdiensten, SIP- trunking, mobiel en datacenterdiensten op basis van wholesale.

De Pocos service provider kun je zien als de hoofdleverancier. Ze leveren bijvoorbeeld betrouwbare glasvezelverbindingen aan de grote internet aanbieders van Nederland. Pocos levert over alle glasvezelnetwerken en daarmee leveren ze dus achter elke voordeur. Ze zijn niet afhankelijk van een beperkte footprint. Daarom kunnen zij het voor elkaar krijgen om je klant snel internet van hoge kwaliteit te bieden, tegen een niet al te hoog tarief.

Betrouwbare verbindingen

Een Pocos service provider levert onder andere dus een betrouwbare internetverbinding. Ze leveren uitsluitend zakelijke internetverbindingen bijna overal ter wereld. Je kunt een postcodecheck doen of ze ook leveren op het door jou gewenste adres. De Pocos service provider is gekoppeld aan veel belangrijke operators in Nederland die internet leveren. Zo zijn ze bijvoorbeeld gekoppeld aan veel lokale glasvezelinitiatieven.

Glasvezel is een dunne vezel, die met behulp van laserlicht, informatie razendsnel kan versturen. Het is een krachtige en erg snelle verbinding. De snelheid waar je voor betaald wordt altijd gegarandeerd. Het downloaden en uploaden is via glasvezel altijd even snel.

Pocos service provider afnemen

Door een Pocos service provider af te nemen, het je het voordeel van wholesale diensten. Dit betekent dat je zelf het product aan de eindgebruiker levert. Hierbij is het grootste voordeel dat je zelf de vrijheid hebt om te bepalen wat je in rekening brengt voor je dienstverlening. Je bepaalt je eigen prijzen en marges.

Omdat je een halffabricaat inkoopt en geen eindproduct, kun je zelf nog veel dingen bepalen. Je kunt zelf beslissen hoe de klantomgeving wordt ingericht en beheerd wordt. Ook heb je zelf geheel in de hand hoe jij de dienst levert en aanbiedt aan de klant. Je kunt je maximaal focussen op de wensen en eisen van de klant, omdat je een professioneel platform hebt dat dag en nacht beheerd en in de gaten gehouden wordt.

Veel vrijheid

Als je kiest voor Pocos service provider heb je dus veel vrijheid. Je koopt de diensten wholesale in en kunt daarna zelf bepalen hoe het eruit komt te zien en hoeveel er voor je diensten betaald moet worden. Toch heb je een goede en betrouwbare leverancier die veel voor je regelt en in de gaten houdt.