Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundige zoeken

In onze zoektocht naar een arbeidsdeskundige, zijn wij uitgekomen bij ADXpert. Wij willen namelijk graag een arbeidsdeskundig onderzoek laten afnemen. Dit omdat wij last hebben van een werknemer die langdurig ziek is. En dan is het, dankzij het UWV, verplicht om zo’n onderzoek af te laten nemen. Daarom zijn wij gaan zoeken naar een erkende / gecertificeerde arbeidsdeskundige, die voor een voordelige prijs zo’n arbeidsdeskundig rapportage afneemt.

ADXPERT

Echter hadden wij nog totaal geen ervaring met een arbeidsdeskundige. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken. Zodoende kwamen wij er meerderen tegen. Maar de eerste paar straalden niet echt een beeld uit dat wij het graag door hen wilden laten uitbesteden. Tot dat we de website ADXpert.nl tegenkwamen. Dat zag er al direct beter uit! Tevens stond daar dat zij voor lage tarieven een arbeidsdeskundig onderzoek op kunnen stellen. En ook nog eens binnen vijf dagen! Aan het begin van die week zullen er interviews plaatsvinden met arbeidsdeskundigen van hen. En tevens een bedrijfsarts. Dan komen er allerlei vragen ter sprake zoals of dat de werknemer tegen stress kan, wat de mogelijkheden van hem of haar zijn bij terugkeer op de werkvloer en nog veel meer. Met drie mogelijkheden als uitkomst: de werknemer keert terug op dezelfde plek als voor de langdurige ziekte, de werknemer keert terug binnen hetzelfde bedrijf met een andere functie of moet er, en dat is Spoor 2, gezocht gaan worden naar een andere werkgever voor de werknemer?

Uitslag arbeidsdeskundig onderzoek

Ons arbeidsdeskundig onderzoek heeft, helaas, geleid tot het laatste. Daarbij is er dus een tweede spoor traject gestart, in de zoektocht naar een nieuwe werkgever. Gelukkig voor zowel ons als voor de werknemer, werd er al heel snel een ander bedrijf gevonden waar zij snel aan de slag kon gaan. Al met al zijn wij dus heel erg tevreden over ADXpert.