Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een mediator uit Sittard

In onze zoektocht naar een mediator uit Sittard, zijn wij bij Buitengewoon Mediation uitgekomen. Graag leggen wij in dit artikel uit waarom wij hiernaar op zoek waren. En natuurlijk onze ervaring met hen.

Waarom een mediator Sittard?

Wij zochten een mediator Sittard omdat we helaas hebben besloten te gaan scheiden van elkaar. Na vele jaren getrouwd te zijn, gaat het nu gewoon niet verder. Voor een echtscheiding moeten er heel erg veel dingen geregeld worden. Dat kan zowel via de juridische weg met een advocaat, of via een mediator. En dit laatste schijnt handiger te zijn wanneer je op een goede manier uit elkaar wilt gaan. En met de juiste afspraken. Aangezien wij twee minderjarige kinderen hebben, vinden wij dit laatste heel erg belangrijk. Met name voor hen. Daarom zijn we gaan zoeken naar kindvriendelijke mediators. En het liefst uit Sittard Geleen. De regio waar wij wonen. Want dan hoeven wij niet zo ver te reizen!

Zodoende dat wij, na een zoektocht op het internet, uitkwam op de website van Buitengewoon Mediation. Het gaf ons direct een goed gevoel. De teksten spraken ons aan en de website sprak rust uit. Daarom hebben wij dan ook contact met hen opgenomen, om erachter te komen wat zij voor ons konden betekenen. Dit kon via een gratis adviesgesprek! Zo konden beide partijen er snel achter komen of dat er sprake was van een juiste klik.

Ouderschapsplan

In het gesprek, wat ons heel erg goed beviel, kwam onder andere naar voren dat wij verplicht zijn om een ouderschapsplan om te gaan stellen. Aangezien wij daar nog helemaal geen ervaring mee hebben, kwam het mooi uit dat Buitengewoon Mediation ons daar perfect bij kan helpen. En dat hebben zij dan ook gedaan! Wij zijn heel erg blij met hun hulp en inzet. En het viel ons vooral op dat zij heel erg kindvriendelijk waren. En daar continu aan dachten. Klik hier