Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Personeelsadvies van Simpra

Voor personeelsadvies zijn wij naar Simpra gegaan. En wij kunnen Patrick Eichelsheim van Simpra zeker van harte aanbevelen. Hij heeft er namelijk voor gezorgd dat ons bedrijf op het gebied van personeel weer vlot draait. Ik had als werkgever zijnde namelijk wat vragen over of dat ik er zo een medewerker uit kan gooien. Aangezien ik niet tevreden was over zijn functioneren. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een HR-interim die antwoord kon geven op mijn vragen.

Interim HR voor personeelsadvies

Ik was dus op zoek naar een adviseur over personeel. Zodoende kwam ik de website Simpra.nl heel erg snel tegen, toen ik naar een HR-interim ging zoeken op het internet. Daar las ik dat hij antwoord kan geven op allerlei vragen die te maken hebben met personeelsbeleid. Precies wat ik zocht! Daarom heb ik, nadat ik de teksten had gelezen op de website die mij erg goed overtuigden, contact met hem opgenomen. Een vriendelijk klinkend persoon nam op. En toen ik mijn vragen aan hem voorlegde, gaf het mij direct vertrouwen. Want het klonk alsof hij heel erg veel kennis van zaken had. En ook een flinke dosis aan ervaring heeft. Twee heel positieve punten natuurlijk!

Werknemer ontslagen

Vervolgens hebben wij een afspraak ingepland om te gaan praten over de mogelijkheid om mijn werknemer te ontslaan. Of om het te hebben over hoe hij beter kan gaan functioneren. Zodoende ben ik naar Simpra in Veenendaal toe gegaan. Daar werd ik hartelijk ontvangen en hebben wij het gehad over mijn werknemer. Vervolgens viel de conclusie te trekken dat het beter was voor iedereen om de werknemer in kwestie te ontslaan. Daarbij hebben wij het ook gehad over de mogelijkheden en hoe dat volgens de regels het beste kan gaan in deze situatie. Achteraf kan ik Simpra als personeelsadviseur zeker van harte aanbevelen!