Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren bij InterVote

Stemkastjes huren bij InterVote.nl kan ik zeker van harte aanbevelen. Wij hebben er een hele goede ervaring met hun bij. En dat leg ik graag in dit blogje uit. Maar hoe heb ik hen eigenlijk gevonden? En waarom willen wij stemkastjes huren? Ook die vragen zal ik beantwoorden.

Stemkastjes huren googelen

Allereerst zijn wij op stemkastjes huren gaan Googelen. Toen kwamen wij eerst op een website terecht wat er allemaal niet zo goed uit zag. En de volgende was InterVote. Fantastische website! In ieder geval eentje die bij ons veel meer vertrouwen wekte met dat hun stemkastjes en service etc. hartstikke goed is. Ook zag ik op de website een foto van het desbetreffende stemsysteem van InterVote. Ook dat zag er goed uit. Met flink grote knoppen zodat ook ouderen die het wellicht lastig vinden, gemakkelijk kunnen stemmen. De reden dat wij stemkastjes gaan huren is omdat wij een evenement hebben georganiseerd. En dat gaat bezocht worden door klanten van ons. Zij krijgen op hun beurt weer voorgelegd waar zij op mogen stemmen. Op die manier beantwoorden zij dus vragen van onze kant waar wij graag een antwoord op willen van klanten. Eigenlijk een soort van marktonderzoek dus! Maar dan ook nog op een heel leuke manier.

De stemsystemen

Uiteindelijk hebben wij dan ook contact opgenomen met InterVote om te informeren naar hun mogelijkheden met de stemsystemen. Daarbij zei degene aan de andere kant van de lijn dat het ook nog een heel groot voordeel is dat de uitslagen direct na de stemronde weergegeven kunnen worden op een groot scherm. Op die manier kan er dus direct over gediscussieerd worden. En ook kunnen enkele bezoekers hun mening onderbouwen en beargumenteren.

Wij hebben dus de stemkastjes gehuurd bij InterVote. En wij zijn erg blij met die keuze!