Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot

Laatst ging ik bij Noot Personenvervoer een touringcar huren. En daar ben ik hartstikke tevreden over! Vandaar dat ik graag mijn ervaring daarmee op papier zet. Ook zal ik natuurlijk vertellen waarom ik een touringcar nodig had. En waar wij naartoe zijn gegaan.

Mocht jij een goede, of juist een heel slechte, ervaring hebben gehad met een touringcarbedrijf, dan hoor ik dat natuurlijk heel graag in een reactie.

Touringcar huren

Een touringcar huren heb ik nog niet eerder gedaan. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een touringcarbedrijf in de buurt van Ede. En al snel kwam ik Noot Personenvervoer tegen! Ineens herinnerde ik mij dat ik hen wel heel vaak tegenkom op de weg. Zowel voor leerlingenvervoer als voor grote touringcars. Op de website las ik dat zij voor allerlei verschillende activiteiten in te zetten zijn. En bij ons ging het om een bedrijfsfeest! Daarbij gaven zij ook aan dat ze een heel groot netwerk hebben met allerlei contacten om een heel mooi bedrijfsfeest te organiseren. Omdat wij een feestlocatie hadden geregeld en daarvoor nog vervoer zochten, hadden wij de stap daarvoor dus al gehad met de locatie te regelen etc. Anders hadden wij dat natuurlijk maar wat graag willen laten doen door Noot!

Noot Personenvervoer

Vervolgens heb ik contact opgenomen met Noot om te melden dat wij graag een touringcar huren bij hen voor ons feest. Om dat als vervoersmiddel te hebben. Zij reageerden direct enthousiast en vroegen mij om hoeveel personen het ging. Vervolgens hebben wij de datum doorgegeven.

En op de dag van het feest stond de touringcar van Noot ruim op tijd op de vooraf afgesproken locatie. Om vervolgens met uitstekend vervoer naar de bestemming toe te gaan. Al met al kunnen wij hen dan dus ook van harte aanbevelen!