Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Bouwhekken: veilige plekken creëer je zo

Het gebruik van afscheidingshekken is bij evenementen en werkzaamheden in de bouw onmisbaar. Met een ruime keuze aan bouwhekken in verschillende afmetingen kan worden bijgedragen aan een veilige omgeving. De toepassing van de bouwhekken bepaalt welke hoogte en afmeting benodigd is.

Bouwhekken op bouwplaatsen

Veiligheid staat voorop op bouwlocaties. Wil je hier een bouwhek voor huren, dan is het verstandig om te kiezen voor de standaardmaat van 2 meter hoogte en 3,5 meter breedte. Op deze manier kan veilig gewerkt worden en lopen omwonenden en passanten geen risico. Door het gebruik van gehoorbescherming hebben de werknemers op de bouwplaats niet altijd in de gaten of hun werkomgeving veilig is. Ongestoord werken door hekwerken te huren, biedt rust.

Afzetting verkeer

Wanneer het verkeer om bepaalde redenen moet worden (om)geleid, kan als afzetting een laag hek worden geplaatst op een bepaalde weg of route. Hiermee houdt het verkeer zonder meer een goed overzicht op het overige verkeer, maar kunnen de verkeersdeelnemers wel een bepaalde kant op worden gedirigeerd.

Geblindeerde bouwhekken

Behalve het formaat van de hekken kan ook worden gedacht aan een oplossing voor invallend licht en het vergroten van privacy. Blindering kan hiervoor zorgen. Een geblindeerd hekwerk onttrekt een bouwplaats aan het zicht van ongenode gasten. Dure materialen kunnen hierdoor op het terrein blijven staan, zonder zorgen over diefstal.

Machineverhuur

Kiezen voor een tijdelijke huur van machines en hekwerk kent veel pluspunten. Je huurt uitsluitend voor de periode, waarin je gebruik wilt maken van het materieel. Je hebt geen royale opslagplaats nodig om de spullen naderhand te kunnen stallen. Ga online in alle rust kijken welk bouwhek jij nodig hebt en voor welke periode, dan zie je direct wat het je gaat kosten. Ingeval van twijfel kun je altijd kiezen voor persoonlijk advies.

 

 

https://www.123machineverhuur.nl/