Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Buddha to Buddha kopen

Buddha to Buddha kopen

Buddha to Buddha is te koop bij (online) juweliers zoals Brandfield en JuweliersWebshop, in de (online) winkels van Bijenkorf of via de webshop van Buddha to Buddha. Wanneer je je aankopen via deze kanalen doet mag je ervan uitgaan dat ze echt van Buddha to Buddha zijn. Elk groot merk krijgt wel te maken met imitaties. Helaas is waarschuwen het enige wat ertegen gedaan kan worden. Kijk dus vooral goed naar het bedrijf waar je je aankoop doet en koop het niet wanneer je twijfelt. Bang dat je toch een imitatieproduct hebt gekocht? Lees verder voor een aantal punten die je niet kunt tegenkomen bij een écht sieraad van Buddha to Buddha. 

 

Echt of nep

De sieraden worden gemaakt van 925 sterling zilver. Echt zilver verkleurt niet. Verkleurt jouw sieraad wel? Dan heb je te maken met een imitatieproduct. Wanneer nep zilver verkleurt, laat het vaak een groene kleur achter op je huid. Daarnaast is zilver niet zwaar in gewicht en wegen de sieraden van Buddha to Buddha niet veel. Wanneer de armband die je net thuisbezorgd krijgt voor je gevoel wel héél zwaar is, is het waarschijnlijk gemaakt van een ander metaal en dus een imitatieproduct. Echt zilver is gemakkelijk te onderscheiden van nep zilver met behulp van een test die je zelf kunt doen. Houd een magneet tegen je sieraad aan. Wanneer je sieraad eraan blijft hangen en dus magnetisch is, is het niet gemaakt van echt zilver.

Een laatste punt waarop je echt en nep van elkaar kunt onderscheiden is het slot van de armband of ketting. De sloten van de echte producten zijn extra sterk gemaakt en breken niet. Wanneer het slot van jouw gekochte product wél breekt kun je ervan uitgaan dat het product niet echt is. 

 

Kopen bij JuweliersWebshop

Echte sieraden van verschillende topmerken koop je bij JuweliersWebshop. Betaal veilig met de betaalmethode die bij jou past en shop sieraden van onder andere Buddha to Buddha, Calvin Klein en Daniel Wellington. Bij JuweliersWebshop krijg je professioneel advies en een gratis verzekerde verzending bij een besteding vanaf €49,-. 

Keuzestress door het brede aanbod aan sieraden? Dat snappen we! Kom vooral langs in onze winkel in Zutphen om de sieraden te bekijken en te passen.