Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

De beste fishfinder vinden

Een fishfinder is een apparaat dat u helpt bij het onderzoeken van de rivierbedding om vis te lokaliseren en te vinden. Hoewel het eenvoudig klinkt, is de technologie achter dit apparaat gecompliceerd en geavanceerd. Afhankelijk van uw voorkeuren en het geld dat u van plan bent te besteden, kunt u tegenwoordig een verscheidenheid aan viszoekers op de markt vinden. Maar hoe kies je er een? Welke is het beste? Wat voor soort features heb je nodig? Om al uw vragen te beantwoorden, hebben we een lijst gemaakt met dingen waar u naar moet kijken, zodat u de beste fishfinder voor uw behoeften kunt selecteren.

Er zijn drie soorten modellen, of categorieën: GPS-combo, standalone en netwerkunit. Een GPS-fishfinder gebruikt sonar om onder water te kijken en GPS voor navigatie en leest bijna alles, zoals modder, zand en onderwaterresten die vissen gebruiken om zich te verstoppen.

Een stand-alone fishfinder heeft ook sonar, maar zonder GPS kan deze informatie geven over diepte en watertemperatuur. Daarom wordt het gebruikt voor plaatsen waar gps niet nodig is, zoals kleine vijvers en meren.

Kenmerken

Elke fishfinder gebruikt sonar om vissen onder water te vinden, en het stelt gebruikers ook in staat om de waterbodem hieronder te zien.. Zo levert de zijbeeldvorming beelden onder de boot op, maar omvat ook de zijkanten van de boot, terwijl neerwaartse beeldvorming alleen het beeld onder de boot biedt. Bovendien wordt bijna elk apparaat geleverd met kaarten, of u kunt ze in ieder geval downloaden, en sommige van deze kaarten zijn in HD, afhankelijk van het model dat u koopt.

 

Scherm

Wanneer u een fishfinder selecteert, is het display een belangrijke functie om op te focussen. Hier heb je twee opties, je kunt kiezen uit een kleurendisplay of een zwart-wit display. Ook zijn de grootte van het scherm en de verscherping even essentieel, omdat je niet anders wilt dan een eenheid met een klein scherm, in dit geval kun je niets zien. Wij raden u aan om een ​​10 inch kleurenscherm te kopen. Hier kun je de grootte van de vis zien en de objecten onder water beter onderscheiden.

 

Zendvermogen

Hoe sterker uw sonar is, hoe beter de resultaten die u behaalt. Een transducer zendt een sonarstraal door het water, zodra de straal van het object op de bodem van de rivier van een meer terugkaatst, krijg je de afbeelding op je scherm. Het beeld kan zwakker en langzamer zijn, als het zendvermogen wordt verminderd. Gebruikers die een apparaat van hoge kwaliteit willen aanschaffen en een duidelijk beeld hebben, besluiten meestal om 250 watt RMS-vermogen en 3000 watt piek-tot-piek te kopen. Aan de andere kant, als u in ondiepe wateren vist, zal elke gemiddelde eenheid het werk doen.