Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Geschenken aan clienten – volledig ontzorgd

Relatiegeschenk bij geboorte in ziekenhuis

 

U bent als hoofd van de kraamafdeling op zoek naar een eenvoudig middel om aanstaande ouders in uw ziekenhuis te laten bevallen van hun nieuwe kindje.   Aanstaande ouders hechten veel waarde aan goede zorg, persoonlijke begeleiding.  Kwaliteit staat voorop. Tevreden clienten zijn immers de beste reclame die je kunt hebben.

 

De praktijk toont aan dat kwaliteit extra hoog gewaardeerd wordt als de kersverse ouders een persoonlijk geschenk namens het ziekenhuis meekrijgen. 

 

 

 

Ontzorgservice

 

Gelukkig zijn er andere, hele eenvoudige, mogelijkheden om hier invulling aan te geven, ook als er beperkt budget is. Budget blijft altijd een lastig punt als het gaat om geschenken geven. Wegen de kosten op tegen mogelijk extra inkomsten. Hoe meet je dit? Er zijn al vele onderzoeken geweest naar de effecten van relatiegeschenken.  Hieruit blijkt dat een relatie geschenk heel veel waarde kan opleveren in de vorm van nieuwe clienten, terugkerende clienten en  hogere omzet.  Belangrijke voorwaarde is wel dat het relatiegeschenk ook voor de ontvanger als meerwaarde wordt gezien.

 

Dan bedoelen we niet een ballon of een pen met het logo van het ziekenhuis. Dat wordt toch gezien als pure reclame zonder dat er een persoonlijke touch aan zit. Dit verdwijnt vaak snel in de afvalbak of in een hoek en wordt er niet meer naar omgekeken.

 

Juist in het segment van geboorten, baby’s  en jonge ouders zijn passende relatiegeschenken op maat heel krachtig.  Denk bijvoorbeeld aan een mutsje met naam. Voor een klein bedrag geeft u al een mutsje als relatie geschenk met het logo van het ziekenhuis er op bedrukt. Voor iets meer budget is een knuffelpopje of romper met logo een blijvend kado waar kinderen jaren mee doen.  Het voordeel is dat u deze kraamcadeaus vooraf in huis kunt hebben en direct kan geven zodra het kindje geboren is.

 

 

Uiteraard zijn persoonlijke opties ook mogelijk, waarbij de naam van het kindje wordt bedrukt op het geschenk. Hiervoor bestaat de ontzorgservice van Kiekebooo kraamcadeau. U krijgt als ziekenhuis uw persoonlijke cadeau site waar jonge ouders zelf hun persoonlijke kraamcadeau met naam kunnen uitzoeken. Enige wat u doet is de naam en e-mail adres van de ouders doorgeven en de rest wordt geregeld.  De ouders kiezen een cadeau op de site, het cadeau wordt bij hun thuis bezorgd of eventueel in het ziekenhuis als er wat langere zorg nodig is. Wij zorgen voor een overzichtelijke verzamelfactuur wat een hoop administratie scheelt.  

 

 

 

Mogelijkheden

 

Uiteraard passen we de ontzorgservice toe op allerlei situaties.  Het maakt niet uit of het geschenk voor klanten, personeel of een andere doelgroep is. 

 

 

 

Neem gerust contact op

 

Zou u wat meer willen weten over de Kiekebooo kraamcadeau ontzorg service voor bedrijven of ziekenhuizen, neemt u dan contact met ons op via 085-2011275 of vul ons contactformulier in.

 

 

 

 

 

 

https://www.kiekebooo.nl/kraamcadeau-zakelijk