Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Hoe bidons inzetten als promotiemateriaal voor uw lokale sportploeg

Hoe bidons inzetten als promotiemateriaal voor uw lokale sportploeg

Of u nu een lokaal sportteam wilt promoten of geld wilt inzamelen voor een goed doel, het gebruik van bidons met uw logo en boodschap is een effectieve manier om dit te doen. Bidons bedrukken op maat kunnen worden gebruikt als weggevertjes bij evenementen, geldinzamelingsacties of zelfs gewoon als een manier om uw merk te laten zien. Laten we eens kijken hoe u bidons kunt inzetten als promotiemateriaal. 

 

Aanpassingsmogelijkheden

Wanneer u een bedrukte bidon kiest voor uw promotionele behoeften, denk dan aan de boodschap die u wilt overbrengen en het logo dat daarvoor staat. Er zijn veel opties beschikbaar als het gaat om maatwerk, van verschillende kleuren en maten tot materialen zoals plastic, metaal en glas. Bovendien zijn er tal van unieke kenmerken zoals tuiten en deksels die uw aangepaste waterfles een extra tintje kunnen geven.

U kunt ook overwegen extra details toe te voegen, zoals unieke afbeeldingen of tekst op het etiket van elke bidon. Dit zorgt ervoor dat de boodschap die u wilt overbrengen op een visueel aantrekkelijke manier wordt overgebracht. Tot slot kunt u overwegen of u de bidons al dan niet in de vaatwasmachine wilt bewaren, zodat ze langer meegaan en hun kwaliteit behouden. Hebt u echter al bidons en bent u op zoek naar een ander soort promotiemateriaal bekijk dan eens de bedrukte bandana’s van Loopper.

 

Voordelen van reclame

Bedrukte bidons bieden niet alleen een mogelijkheid voor promotionele doeleinden, maar ze dienen ook als krachtig reclamemiddel. Door uw logo of andere merkelementen op de fles zelf te laten drukken, zullen mensen deze overal zien. Of ze hem nu meenemen tijdens het joggen of hem elke dag meenemen naar hun werk, uw boodschap wordt gezien door veel mensen die er anders misschien niet aan zouden zijn blootgesteld.  De zichtbaarheid van deze flesjes dient als gratis reclame die zich na verloop van tijd terugbetaalt!

 

Kosteneffectief promotiemiddel

Een van de beste eigenschappen van bedrukte bidons voor promotiedoeleinden is dat ze zeer kosteneffectief zijn in vergelijking met andere vormen van marketingmateriaal zoals flyers of bewegwijzering. Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van uw bestelling, kan één flesje minder dan € 1 kosten – wat het kopen in bulk veel betaalbaarder maakt dan andere vormen van reclame! En omdat deze artikelen herbruikbaar zijn en vaak lang meegaan (vooral als ze van duurzaam materiaal zijn gemaakt), hoeft u ook geen geld uit te geven om ze vaak te vervangen, waardoor u op de lange termijn nog meer bespaart!

Bidons bedrukt met promotiemateriaal kunnen een effectief middel zijn voor bedrijven die hun lokale sportteam of doel willen promoten en toch binnen de budgettaire grenzen willen blijven. Van aanpassingsmogelijkheden zoals kleuren en maten tot vaatwasser bestendige ontwerpkenmerken, er is voor elk wat wils! En omdat deze artikelen goed zichtbaar zijn waar mensen ook gaan, krijgt u maximale zichtbaarheid zonder al te veel geld uit te geven! Met bedrukte bidons van Loopper hebt u alles wat nodig is om uw boodschap luid en duidelijk over te brengen!

 

https://www.loopper.nl/