Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Molenaarstrappen

Trappen die je gebruikt in kleine ruimtes. Dat zijn de Van Eldik Ladders molenaarstrappen. De meest geschikte trappen wanneer je ruimte wilt besparen.

Ruimtebesparende – of Steektrap

Naast de naam Molenaarstrap ken je deze trap waarschijnlijk ook als Ruimtebesparende trap of Steektrap. Je ziet deze trappen altijd in situaties waarbij de ruimte beperkt is om een opgang naar een volgende verdieping te maken. Of de ruimte om je trap neer te zetten is beperkt of kent rare bochten. Deze molenaarstrappen bieden dan uitkomst. Je steekt deze trap namelijk makkelijk omhoog. Je hebt dan niet veel ruimte nodig om je trap neer te zetten. Zodra je klaar bent haal je de trap eenvoudig weer weg. Hierdoor kun je de ruimte optimaal benutten. Bij Van Eldik Ladders krijgen we de vraag naar deze trappen tegenwoordig van mensen die Tiny-Houses maken of hebben. Daar zijn deze trappen natuurlijk ideaal voor.

Keuze van de materialen

De keuze voor het hout is redelijk eenvoudig. Je kunt kiezen uit beukenhouten – of grenenhouten molenaarstrappen. Hierbij gaat het vooral om je persoonlijk voorkeur. Deze wordt bepaald op basis van je interieur. Heb je een klassiek interieur dan kies je waarschijnlijk voor het beukenhout. Heb je een licht interieur dat ga je wellicht voor het grenenhout. De grenenhouten trap is overigens ideaal om over te schilderen mocht je dan willen. Het hout leent zich prima om het van een mooi fris kleurtje te voorzien. Heb je de keuze gemaakt van heb je bij Van Eldik Ladders nog de handige accessoires. Denk hierbij aan een mooie stalen – of zwarte bevestigingsrail met een bijpassende set haken. Hiermee zet je de trappen simpel vast en haak je ze ook snel weer los. Zeker bij deze trappen die je steil kunt plaatsen is dit een verstandige keuze. Zo heb je altijd de zekerheid dat je trap stevig staat.

Koop je molenaarstrappen bij Van Eldik Ladders

Deze stevige houten trappen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. Daarvoor heb je op de website van Van Eldik Ladders handige maattabellen die je helpen om de juiste keuze te maken. Hierbij meet je de horizontale hoogte op waar je trap komt te staan. Met behulp van de genoemde tabel kies je dan altijd de juiste lengte van je trap. Heb je hulp of advies nodig bij het maken van deze keuze? Kom dan langs in onze werkplaats of bel met een van onze medewerkers. We helpen je altijd graag.

https://www.vaneldikladders.nl/