Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Nieuw bij Koningkaart: kerstkaarten met goudfolie

Met een zakelijke kerstkaart wenst u uw collega’s, werknemers en klanten op een stijlvolle manier een mooie kerst en een succesvol nieuwjaar toe. Bij Koningkaart hebben we een groot assortiment aan zakelijke kerstkaarten: niet alleen specifiek gericht op bepaalde branches, maar ook algemeen feestelijke ontwerpen. Of u nu werkt in de bouw, scheepvaart of het onderwijs, voor elk bedrijf is er een passende kaart te vinden. Bekijk nu onze nieuwste collectie op onze website.

 

Kerstkaarten met goudfolie

Bij Koningkaart zijn we altijd op zoek naar de laatste trends. Voor kerstkaarten begint die zoektocht al vroeg in het jaar, wanneer de winter nog ver uit het zicht is. Dit jaar hebben we voor onze nieuwste ontwerpen gekozen voor diepe kleuren, zoals donkerblauw, donkergroen en dieprood. In combinatie met witte typografie of tekeningen zorgt dit voor chique en opvallende ontwerpen. Lijntekeningen zijn een grote trend dit jaar, zo ook voor kerstkaarten. Zo hebben we verschillende kaarten in ons assortiment met lijntekeningen van kerstornamenten en dennenbomen. Een andere grote en opvallende trend zijn kerstkaarten met goudfolie. Deze bijzondere druktechniek zorgt voor een glimmend laagje goud op de kaart. Zo’n goudfolie tekst of illustratie past uiteraard perfect bij een chique kerstkaart.

Laat het gezicht achter uw bedrijf zien

Wilt u uw kerstkaarten een persoonlijk tintje geven? Ga dan voor een ontwerp met fotokader. Een mooie foto van uw team of kantoor zorgt meteen voor herkenbaarheid en laat het gezicht achter uw bedrijf zien. Er zijn verschillende zakelijke kerstkaarten beschikbaar met één of meer fotokaders. Wissel deze foto’s af met afbeeldingen van winterse landschappen, twinkelende lichtjes of kleurrijk vuurwerk voor een feestelijke sfeer. Of kies voor algemene beelden die passend zijn bij uw sector, zoals een foto van containers, printplaten of een rechters hamer.

Passende, zakelijke kerstkaarten

Of u nu gaat voor een chique kaart met goudfolie of een vrolijk ontwerp met bouwhelmen: met een zakelijke kerstkaart kunt u uw wensen en doelen voor het komende jaar uitspreken aan uw zakelijke contacten. Wens ze daarnaast natuurlijk een mooi nieuwjaar en prettige feestdagen toe. Heeft u hulp nodig met het opmaken van uw kaart of heeft u een vraag over onze collectie? Schroom niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder met het kiezen van een passende, zakelijke kerstkaart.

https://koningkaart.nl/kerstkaarten-foliedruk