Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Ruimtegebrek? Met een mezzanine vloer krijgt u er in één klap tientallen vierkante meters bij!

Ruimtegebrek? Met een mezzanine vloer krijgt u er in één klap tientallen vierkante meters bij!

Wellicht dat u nog nooit eerder van een mezzanine vloer heeft gehoord, maar dat er wel een belletje bij u gaat rinkelen bij het horen van het woord tussenvloer, verdiepingsvloer of etagevloer. Eigenlijk komen al deze termen op precies hetzelfde neer: een zelfdragende staalconstructie die in bijna iedere ruimte kan worden geplaatst om zo als het ware een soort extra verdieping te verkrijgen. Veel bedrijven krijgen op een gegeven moment te kampen met ruimtegebrek. Ruimtegebrek kan al snel ontstaan op het moment dat het bedrijf een behoorlijke groeispurt doormaakt en deze groei niet vooraf is ingecalculeerd. Door een mezzanine vloer te (laten) plaatsen, krijgt zo’n bedrijf er in één klap tientallen vierkante meters bij. Maar hoe gaat dat in z’n werk, zo’n mezzanine vloer? En waar kan ik een offerte aanvragen? U leest het hieronder!

 

Hoe gaat dat in z’n werk, zo’n mezzanine vloer?

Zoals hierboven al een beetje is beschreven, is een mezzanine vloer (of tussenvloer, etagevloer, verdiepingsvloer of, op z’n Frans, entresolvloer) een zeer robuuste stalen vloerconstructie die tussen twee bestaande verdiepingen of etages geïnstalleerd kan worden. Een mezzanine vloer is zelfdragend wat betekent dat de vloer niet op palen hoeft te rusten. Hierdoor gaat er eigenlijk geen bestaande ruimte verloren. U kunt ervoor kiezen om de vloer permanent te plaatsen, maar de vloer kan echter ook dienen als tijdelijke oplossing. Dit is uiteraard afhankelijk van uw doel en verwachtingen. Hoe dan ook, een mezzanine vloer is eenvoudig te monteren en demonteren, maar kan bovendien verder worden uitgebreid wanneer gewenst. Het geheel wordt geleverd als een handig, maar makkelijk te volgen bouwpakket.

 

Waar kan ik een offerte aanvragen voor een mezzanine vloer?

Een mezzanine vloer is wel even iets anders dan een printer bijvoorbeeld en schaft u uiteraard niet zomaar aan. Hoewel een dergelijke vloer altijd nog goedkoper is dan verbouwen of verhuizen, zult u wel even flink in de buidel moeten tasten. Laat u daarom goed vooraf informeren en vraag een offerte aan. Dit kunt u onder meer doen bij Nolte Mezzanine. Dit is een zeer professionele en vakkundige partij die al jarenlang gespecialiseerd is in mezzanine vloeren, van ontwerp tot installatie. Zij maken de vloeren geheel voor u op maat en doen er alles aan om uw verwachtingen te vervullen en misschien zelfs wel te overtreffen.

 

https://www.noltemezzanine.nl/