Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Waar sta jij in het veld?

Bovenstaande klinkt misschien als een enorm simpele vraag, maar als we één of meerdere voetballers deze vraag stellen, is de kans groot dat niemand het echt weet. Natuurlijk is er een plek waar je vaak speelt en waar je vaak opgesteld wordt door je coach of trainer, maar misschien is een andere positie in het veld wel veel beter voor jou. Om daarachter te komen, is deze blog geschreven. Wij gaan jou helpen om dé positie voor jou te vinden zodat je voor eens en voor altijd antwoord kunt geven op de bovenstaande vraag!

Passie

Als je geen passie had, zat je waarschijnlijk niet op voetbal. Je vindt het geweldig om wat hoog te houden waar het kan, een keer flink op het doel te schieten of om een duel met de tegenstander aan te gaan. Ook voetbalwedstrijden op tv en highlights van wedstrijden zijn gegarandeerd jouw ding als er sprake is van een ware passie. Nu klinkt het misschien wat abstract om te zeggen dat jij jouw passie maar gewoon moet volgen, maar daar komt het wel op neer. Voel jij iets bij een prachtige tackle op de bal? Misschien moet je verdediger worden! Is het gevoel van een op-maat-gemaakte voorzet meer jouw ding? Word buitenspeler! Overleg vooral met jouw coach of trainer wat jou voldoening geeft en voilà: je hebt jouw positie gevonden!

Vooral veel oefenen

Wanneer je eenmaal weet waar je wilt spelen, is het wel zo handig om ook goed te zijn op die positie. Je kunt het hartstikke leuk vinden om doelpunten te maken, maar als de concurrentie groot is en jij misschien veel beter kunt verdedigen, zit er niets anders op. Of toch wel? Je kunt natuurlijk altijd blijven trainen. Schaf voetbalhoedjes aan en leer om te dribbelen. Koop een voetbaldoel en leer af te werken. Jouw coach gaat jou gegarandeerd op jouw favoriete plek opstellen!

 

https://www.soccerconcepts.nl/nl/