Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Rijschool Delft starzzrijopleiding.nl

Mijn naam is Lisa en dit is een review van rijschool Delft. Ik ben een student aan de Technische Universiteit Delft. Ik woon hier ook op kamer een zit bij een studentenvereniging. Omdat ik toch mijn rijbewijs eens moest gaan halen, heb ik mij opgegeven bij Starzz in Delft. Ik kon hier vrij mijn lessen inplannen en begon uiteraard met een gratis proefles. Ik vond dit vrij spannend en was dus ook zenuwachtig. Echter na een prima proefles te hebben gehad, besloot ik te gaan beginnen met het regelmatig lessen bij Starzz

Rijschool Delft en examen

Het werd interessanter toen ik een tijdje bezig was met mijn rijlessen. Ik werd natuurlijk steeds beter en ik moet ook maar eens mijn theorie gaan halen. Alle examens worden altijd bij het CBR gedaan en dit staat los van de rijschool. De theorie was veel lastiger dan verwacht en ik heb hem dus bij de tweede keer pas gehaald. Na ongeveer dertig uur had ik alles wel gehad. Toen werd het verkeer belangrijk. Ik moest erg gaan letten op alles wat om me heen gebeurden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik autorijden niet zo leuk vind. Elke keer was ik weer in spanning. Om deze reden wilde ik graag een tussentijdse toets doen, zo kon ik wennen aan het examen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik deed een tussentijdse toets met mijn rijinstructeur en een man van het CBR. Helaas ging het allemaal niet geweldig en reed ik veel sneller dan normaal. Vaak kreeg ik de opmerking dat ik sneller moet rijden en hierdoor reed ik te snel bij de tussentijdse toets.

Het eindexamen

Ik heb wel de vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen gehaald en hierdoor werd mijn eindexamen makkelijker. Mijn eindexamen werd uiteindelijk een faalangst examen omdat de druk anders te hoog was. Tijdens dit examen ging eigenlijk alles goed. Ik heb namelijk veel geoefend met mijn rijinstructeur. Uiteindelijk had ik vijftig lessen gehad, maar wel mijn rijbewijs gehaald. Een rijbewijs halen is erg duur, vooral als je zenuwachtig bent. Toch is het een investering voor je leven en Strazz is zeker een aanrader voor een rijschool in Delft!