Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Vertrouw op kwaliteit met de Volkswagen Caddy

Iedereen kent de goede reputatie van Duitse auto’s. Ze staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid en zijn een goede investering, waar je lang plezier van hebt. De Volkswagen Caddy is al jaren een van de meest gebruikte bestelwagens en doet het erg goed in de lease. Omdat ze goed onderhouden worden en tegen een stootje kunnen, behouden ze veel van hun waarde en zijn ook occasions nog zeer gewild. Voor sommige ondernemers de ideale kans om hun wagenpark uit te breiden en toch de kosten binnen de perken te houden.

Ruime bestelwagen met veel extra’s

De Volkswagen Caddy is een ruime bestelwagen met veel extra’s. Overal is aan gedacht. Niet alleen heeft de Caddy een zuinige, sterke motor, ook aan het rijcomfort van de bestuurder is veel aandacht besteed. Zo zitten er ergonomische stoelen in en is de auto voorzien van diverse systemen, die assisteren bij veilig weggebruik. Zowel in het passagiersgedeelte als in de laadruimte zijn genoeg handige opbergmogelijkheden aanwezig. Het is kortom een praktische bestelauto, die meer dan voldoende capaciteiten heeft om zijn werk naar volle tevredenheid uit te voeren.

Occasion lease

Wil je het liefst een Volkswagen Caddy leasen, maar heb je een beperkt budget? Dan is Occasion lease wellicht iets voor jou. De auto’s die onder deze lease constructie vallen zijn slechts een paar jaar oud en altijd goed onderhouden. Zo kun je toch in de perfecte bedrijfswagen rijden zonder dat je aan kwaliteit hoeft in te leveren. Bovendien zijn de looptijden van Occasion lease contracten korter, dan die van nieuwe auto’s. De lage lease kosten en het beperkte aantal kilometers op de teller, maken het plaatje compleet. Informeer er eens naar bij je leasemaatschappij of occasion dealer

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen