Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Autos en Motoren

Huur gemakkelijk en veilig een geremde aanhanger in Etten-Leur

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en gemakkelijke manier om een autoambulance of autotransporter te huren, dan bent u bij JobCar aan het juiste adres. JobCar biedt diverse opties voor aanhanger verhuur, waaronder geremde aanhangers die zorgen voor extra veiligheid op de weg. Het huren van een autotransporter bij JobCar is snel en eenvoudig geregeld. Er zijn twee soorten autotransporters beschikbaar en standaard worden oprijplaten meegeleverd. Bij JobCar kunt u ook spanbanden huren om de lading goed vast te zetten. Het ophalen van de autotransporter is gemakkelijk en bij het aansluiten wordt er gecontroleerd of de lampen werken. Bovendien betaalt u geen borg voor het huren van een aanhanger bij JobCar. Lees verder om te ontdekken hoe u gemakkelijk en voordelig een autotransporter kunt huren bij JobCar!

JobCar biedt twee soorten autotransporters te huur aan: een bakwagen en een plateauwagen. De prijs voor een autotransporter begint bij €50 per dag en €165 per week. Bij de autotransporter worden standaard oprijplaten meegeleverd. Een defect voertuig kan op de aanhanger worden geplaatst met behulp van de handlier. Bij JobCar kunt u spanbanden huren voor €2 per stuk om de lading goed vast te zetten. Bij het ophalen van de autotransporter dient u uw rijbewijs en ID-kaart of paspoort mee te nemen. Vooraf afrekenen (via pin of contant) is verplicht, maar borg betalen is niet nodig. JobCar zal de autotransporter voor u koppelen en aansluiten aan uw auto, en samen kunt u de lampen controleren zodat u veilig op weg kunt. Het is belangrijk om de lading goed vast te zetten en niet sneller dan 90 km per uur te rijden. Huur nu gemakkelijk en voordelig een autotransporter bij JobCar!

Wat is een geremde aanhanger?

Een geremde aanhanger huren? Bij JobCar kunt u terecht voor diverse opties op het gebied van aanhanger verhuur. Een geremde aanhanger is namelijk een veilige keuze op de weg. Het remsysteem zorgt ervoor dat de aanhanger snel en effectief vertraagt en stopt wanneer nodig. Dit vermindert het risico op ongevallen en het verschuiven van de lading. Bij JobCar kunt u gemakkelijk online een aanhanger reserveren en ophalen in Etten-Leur. Het assortiment is zeer divers, van kleine tot grote, van open tot gesloten aanhangwagens en van autoambulance tot kiepwagen. Huur ook verschillende accessoires en hulpmiddelen om het vervoer van uw lading veiliger en gemakkelijker te maken. Bij JobCar betaalt u bovendien geen borg voor het huren van een aanhanger.

https://www.jobcar.nl