Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Autos en Motoren

Slagen voor je rijbewijs doe je bij Rijschool Delft!

Slagen voor je rijbewijs doe je bij Rijschool Delft!

Ik heb een onderzoekje gedaan naar de beste rijschool in Delft en omgeving. Hierbij is er gelet op verschillende factoren. De belangrijkste punten waren de kwaliteit-prijs verhouding, beschikbaarheid, flexibiliteit, slagingspercentage van de rijscholen en de extra’s die de rijscholen aanbieden waarmee ze verschil uitmaken. 

Uit mijn onderzoek is gebleken dat Rijschool Delft de beste rijschool is in Delft om je rijbewijs te behalen.

 

Meer dan 11 jaar ervaring

Rijschool Delft is een rijschool die al meer dan 11 jaar actief is in de branche als rijschool. Dankzij de ervaring die ze hebben opgedaan in de voorgaande jaren hebben ze zichzelf kunnen ontplooien en hun eigen manier van lesgeven ontwikkeld. De rijlessen zijn examengericht. Dit houd in dat tijdens de rijlessen voornamelijk de examenroutes van het CBR worden beoefend en dat je volledig instructies krijgt over de vragen die je kunt verwachten tijdens het praktijkexamen. 

 

Geen wachttijden

Er zijn meerdere rijinstructeurs aanwezig. Natuurlijk heb je wel je eigen vaste instructeur die jou een volledige begeleiding van A tot Z geeft en je zo klaarmaakt voor het praktijkexamen. Er wordt ook rekening mee gehouden dat met tijdens de werktijden bezig kan zijn met werk of studie. Daarom geven ze ook rijlessen in de avonden en in ‘t weekend. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je direct starten met rijlessen. Je kunt er zelfs meerdere rijlessen per week nemen. Ook is er altijd plek voor een examen. Wil je met spoed je rijbewijs halen? Dat kan!

 

Goedkope rijlessen

Prijskaartje is waar iedereen het eerste naar kijkt bij het kopen van een artikel of gebruikmaken van een dienst. Daarom is het zeker belangrijk om het te hebben over de prijzen. De rijlessen zijn concurrerend in de branche. De lespakketten zijn erg voordelig en inclusief praktijkexamen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Dit kun je ook merken aan het hoge slagingspercentage die er wordt behaald en de lage prijzen die er worden gehanteerd. Bovendien is het ook mogelijk om je lespakket te betalen in termijnen. Als extra geven ze ook nog eens studentenkorting. De rijlessen zijn op maat bij Rijschool Delft. Je kunt na een gratis proefles je eigen pakket samenstellen. Zo hoef je niet meer of minder rijlessen te nemen dan nodig is. Zo kun je erg veel geld besparen namelijk. Je kunt al rijlessen volgen vanaf 16,5 jaar. Wacht niet langer en start direct!

Flexibiliteit

Turbodrive.nl is een vriendelijke en gezellige rijschool. Het is een rijschool waarmee je alles kunt bespreken. Tijdens je rijlessen wordt je thuis opgehaald en afgezet. Je hoeft niet te ieder keer weer heen en weer te reizen om aan je rijlessen deel te kunnen nemen. Wil je op een ander locatie opgehaald worden en afgezet worden op weer een ander locatie? Dit is mogelijk bij Rijschool Delft. Je kunt er van locatie A worden opgehaald en afgezet worden op locatie B. Je kan op ieder gewenste locatie opgehaald worden. 

 

Extra mogelijkheden bij Rijschool Delft

Rijschool Delft doet een flinke schep bovenop op wat de andere rijscholen aanbieden. Je krijgt tussentijdse toetsen, waarmee je altijd alles over het verkeer en de voorbereidingen voor het examen ververst. Met een opfriscursus ben je er helemaal klaar voor. 

Je kunt zelf de auto kiezen waarin je rijles krijgt. Je hebt dan ook de keuze uit auto’s die je niet zo snel tegenkomt bij andere rijscholen. Behalve de Volkswagen, heb je bij Rijschool Delft ook de keuze uit een Range Rover, Mercedes en Volvo.