Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels met collega’s

Een taalcursus voor uw werk kunt u alleen volgen, maar ook samen met collega’s. Voor een taaltraining die afgestemd is op uw branche en leerdoelen, kunt u terecht bij The Square Mile. Wij hebben veel ervaring met het geven van taalcursussen binnen bedrijven. In de loop van de jaren hebben we ervaren wat werkt en wat juist niet. Zo hebben we onze manier van trainen steeds kunnen verbeteren, met het oog op het beste resultaat. Of het nu gaat om een cursus zakelijk Engels, of een andere taal in een specifieke branche. Bij The Square Mile krijgt u de training die u nodig heeft.

The Square Mile taaltraining

The Square Mile biedt taaltrainingen op maat. Dit houdt in dat u geen standaard lespakket aangeboden krijgt. Iedereen heeft immers andere kennis nodig in zijn of haar functie en vakgebied. Bij het samenstellen van de taaltraining houden we rekening met uw huidige taalniveau, persoonlijke leerdoelen en specifieke wensen. Daarbij bieden we onze trainingen aan in verschillende vormen. Van een groepscursus tot individuele trainingen, en van spoedcursussen tot uitgebreide trainingen. Taaltrainingen kunnen worden gevolgd op onze trainingslocaties, maar vaak gaat de voorkeur uit naar incompany trainingen.

Cursus volgen op afstand

Een andere optie die The Square Mile biedt, is een online taaltraining. Online meeting apps zoals Teams of Zoom maken hierin veel mogelijk. U krijgt een vaste trainer, waarmee u afspraken maakt over de momenten dat u online contact heeft. Dit is tevens uw aanspreekpunt als u vastloopt of vragen heeft. De trainer zorgt ervoor dat u daadwerkelijk de gewenste leerdoelen behaalt, op korte en lange termijn. Welke taal u ook wilt leren, The Square Mile zorgt ervoor dat u een passende training krijgt. Neem voor meer informatie gerust contact op, of kijk eens rond op onze website.