Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Autos en Motoren

Sonax producten voor elke beginner in autodetaillering

Als je net begint met het detailen van auto’s, lijkt het misschien een ontmoedigende taak. Er zijn echter tal van producten die het proces gemakkelijker maken dan ooit tevoren. Als je een duik wilt nemen in de wereld van professionele autodetaillering, zijn er bepaalde tools en producten die je kunnen helpen om je werk sneller en efficiënter te maken. Dit is wat Sonax te bieden heeft voor beginners.

Sonax Premium Class Carnaubawax

Als je auto een beetje extra glans nodig heeft, is deze wax iets voor jou. Sonax Premium Class Carnauba Wax is ook synthetisch, wat betekent dat het een langere levensduur heeft. Het gaat langer mee dan gewone carnaubawax zonder zijn glim of glans te verliezen.

Sonax Brilliant Shine Detailer

Sonax Brilliant Shine Detailer is een spraydetailer die je onderweg kunt gebruiken. Het is snel, gemakkelijk aan te brengen en heeft een aangename geur. Hierdoor krijgt je auto in slechts één stap een schitterende glans. Je kunt dit product op elk oppervlak in je voertuig gebruiken, inclusief kunststoffen, rubberen bekleding, glas en lak.

Sonax High Speed ​​Wax

Sonax High Speed ​​Wax is een premium wax die op alle buitenoppervlakken kan worden gebruikt. Het is speciaal ontwikkeld om een ​​hoogglansbescherming te bieden, terwijl het ook gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is. Sonax High Speed ​​Wax zorgt voor een diepglanzende finish die maandenlang blijft zitten in alle weersomstandigheden. Sonax High Speed ​​Wax is geschikt voor alle laksoorten en is perfect voor beginners die met minimale inspanning of ervaring willen beginnen met het detailen van hun auto.

Sonax Microvezel Washandschoen

Het gebruik van een microvezel washandschoen is een effectieve manier om je auto grondig schoon te maken. Microvezelwanten zijn zacht voor de verf en absorberen beter dan katoenen handdoeken, waardoor ze stof en vuil beter kunnen verwijderen. Wanneer je een autowaszeep van Sonax gebruikt, betekent dit dat je voertuigen nog schoner zijn dan voorheen. Microvezeldoeken drogen ook sneller dan gewone katoenen doeken, waardoor ze ook makkelijker op te bergen zijn. Als je klaar bent met het schoonmaken van je voertuig, spoel je eenvoudig het overgebleven zeepsop weg met een tuinslang of hogedrukreiniger en bewaar je deze op een droge plaats tot de volgende keer.

Sonax Velgenreiniger Plus

Wil je het remstof en vuil van je wielen verwijderen? Wil je corrosie, roest en verkleuring van de wielen van je rit voorkomen? Dan is Sonax Wheel Cleaner Plus het product voor jou. Deze reiniger maakt gebruik van een niet-zure formule die remstof effectief van wielen verwijdert zonder deze te beschadigen of strepen achter te laten. Het is ook geweldig voor het reinigen van banden.