Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woningen

Gevonden, een ronde salontafel zwart hout

Het heeft even mogen duren maar uiteindelijk toch gevonden, een mooie ronde salontafel zwart hout. Meerdere winkels afgegaan en nergens iets kunnen vinden wat in de smaak viel. Of de prijs was een flinke tegenvaller, of het materiaal waarvan de tafel gemaakt was viel tegen. Gelukkig dat de zoektocht bij They & Me is terechtgekomen, want hier is een zeer groot assortiment te vinden aan zeer mooie designmeubelen. Mooie modellen in een aparte vorm. Ook het materiaal waarvan deze zijn gemaakt is verschillend. Niet alleen hout, maar ook in HPL en dekton. Tevens zijn deze te bestellen in diverse afmetingen. Het leuke hieraan is doordat je zelf een model kan samenstellen, dit een unieke tafel gaat worden.   

 

 

Hoe stel je een tafel samen 

Omdat je hierbij They & Me zelf een ronde salontafel zwart hout kan samenstellen kan dit best wel een lastige keuze zijn. Helemaal omdat er diverse mogelijkheden zijn om een zo mooie mogelijke tafel te laten maken. Het verschil in de materialen is al een lastige keuze. Want kies je voor een mooie houten tafelblad, of toch voor een dekton blad. (Een mengsel van glas, porselein en kwarts) Laat je daarom goed adviseren met het maken van de juiste keuze. Bij They & Me gaan zij er alles aan doen om het juiste interieuradvies te geven. Alleen hierdoor weet jij welke keuze het beste bij jouw interieur gaat passen.  

Het resultaat zal verbluffend zijn wanneer jouw nieuwe tafel geleverd gaat worden. Een prachtig exemplaar, een ronde salontafel zwart hout, welke met zorg is uitgezocht. 

https://theyandme.com/tafels/salontafels/