Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Alarmsysteem

Gebruik van een Ajax alarmsysteem

Je woning beveiligen tegen ongenode gasten

 

Het komt helaas nog steeds te vaak voor dat er wordt ingebroken. Je moet er toch niet aandenken dat als je bij thuiskomt ziet dat je deur is geforceerd, omdat er een inbreker binnen is geweest. Wanneer er een inbreker bij je binnen is geweest, zal dat een behoorlijke impact hebben op je leven. Je zult een lange tijd bang zijn om weer thuis te komen en steeds weer terugdenken aan de inbraak. Daarom is het verstandig om je woning te beveiligen tegen inbrekers. Je kunt zelf al veel doen om je woning te beschermen tegen inbrekers. De kleine keukenramen kun je beschermen door anti-inbraakstangen te gebruiken. Ook kun je anti-inbraak strips gebruiken. Deze bestaan uit twee metalen strips, waarvan er één op het kozijn wordt vastgemaakt en de andere aan de deur of raam. Hierdoor heb je geen sluitnaad meer. Door de inbreker kan er dan geen koevoet worden gebruikt om binnen te komen.

Een afdoende manier om je woning te beveiligen

 

Door het aanbrengen van een alarmsysteem zal een inbreker zeker niet proberen om bij je binnen te komen. Wanneer je aangeeft dat er een alarmsysteem aanwezig is en dat ook zichtbaar maakt, zal de inbreker wel verder gaan. Het aanbrengen van het systeem heeft een afdoende werking. Het systeem van Ajax kun je zelf aanbrengen. Bij het veiligheidssysteem van Ajax hoeft niet geboord te worden. Alle melders, die bij dit systeem worden toegepast, werken draadloos en het bereik ervan is groot. Alle producten die gebruikt worden, kun je door gebruik te maken van dubbelzijdig plakband op de muur of kozijn vastmaken. Het startpakket kun je in 30 minuten installeren. Bij het startpakket zitten alle onderdelen en materialen die je nodig hebt.

Het veilige systeem

 

Bij gebruik van dit veiligheidssysteem van Ajax kun je ook bij een startpakket bij een noodgeval op je telefoon geïnformeerd worden. Ook kun je ervoor kiezen dat er bij bijvoorbeeld een inbraak een alarm afgaat. Bij het gebruik van het systeem word je, als het nodig is, geïnformeerd door de Woonveilig Online Alarmcentrale. Ook is het zelfs mogelijk dat je buren extra worden geïnformeerd. Daarvoor moet je natuurlijk wel toestemming hebben van je buren. Je kunt meerdere telefoonnummers doorgeven voor de telefonische alarmering. Er kan dan bij een voorval direct actie worden ondernomen. Het systeem moet niet reageren wanneer je huisdier door je woning loopt. Daarom zijn de bewegingsmelders bij dit systeem huisdiervriendelijk. De melders zijn ingesteld op een gewicht van 38 kilogram en een hoogte van 1 meter. Ook de bediening is eenvoudig van dit veiligheidssysteem en daarom ook zeker aan te raden om je woning te beveiligen.

 

https://draadloos-alarmsysteem.com/