Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Adodak het dakdekkers bedrijf voor platte daken

Het belang van een goed dak

Het is belangrijk dat een dak goed wordt verzorgd. U zou daar misschien in eerste instantie niet aan denken, maar een dak moet u beschermen tegen de weersinvloeden waarin we leven. In Nederland kunnen we te maken krijgen met hitte en kou, maar ook storm, regen, hagel en sneeuw. In veel gevallen wordt er pas aan het dak gedacht wanneer er problemen ontstaan. Dat kan zijn bij een lekkage op het platte dak. Het is dan belangrijk dat u snel het dak laat repareren door een erkende dakdekker.

Een goed dakdekkersbedrijf Waalwijk voor een plat dak

Woont u in Waalwijk of in de omgeving daarvan, dan is het verstandig om bij problemen aan het platte dak een dakdekkersbedrijf Waalwijk te benaderen. Bij Adodak zit u goed. Ze zijn gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van platte daken. Wanneer het platte dak niet groot is en u heeft een lekkage, dan zou u kunnen proberen de plaats van de lekkage zelf te vinden en te repareren. Dat zal in de meeste gevallen niet lukken. Dan is het verstandig om Adodak in te schakelen.

De werkwijze van Adodak

Wanneer u Adodak langs laat komen, omdat er een lekkage op het platte dak is, zullen ze bij aankomst eerst het dak inspecteren. Vaak zullen ze de conclusie trekken dat het verstandig is om er een nieuwe dakbedekking op te laten leggen. U krijgt bij de Adodak dakbedekking eerst een gratis inspectie en 10 jaar garantie op het dakwerk dat verricht wordt.

De Adodak dakbedekking

De materialen die door Adodak gebruikt worden zijn EPDM en PVC. De dakdekker zal dat eerst met u bespreken. De Adodak dakbedekking waarvoor u kiest is belangrijk in verband met de levensduur van het materiaal. De dakdekker zal eerst een offerte opstellen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Het is wel verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan komen ze jaarlijks kijken of het dak nog aan alle eisen voldoet. Eventuele kleine reparaties kunnen dan direct worden uitgevoerd. Ook de afvoer van het water wordt gecontroleerd en indien nodig in orde gemaakt.

https://www.adodak.nl/