Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Afscheid groep 8

Binnenkort is het afscheid groep 8 en daarvoor ben ik naar Jilster gegaan. Een van die leerlingen uit die klas is mijn zoon. Samen met enkele ouders hebben wij iets georganiseerd waarmee wij de juf van groep 8 willen gaan verrassen. Een afscheidscadeau juf dus! Via via hadden wij gehoord van Jilster.nl. Daar kun je je eigen persoonlijke tijdschrift ontwerpen. En dan is ook heel populair als afscheidscadeau groep 8! Daarin willen wij allerlei vele leuke foto’s en verhalen plaatsen van leerlingen en ouders die sommige dingen van dit schooljaar nooit meer zullen vergeten. En dat is dan niet alleen voor de juf, maar ook voor de leerlingen zelf natuurlijk! Die zo een geweldig aandenken hebben aan hun schoolperiode op de basisschool. En in het speciaal groep 8.

Afscheid groep 8

Zo snel mogelijk zijn we gestart met het afscheid groep 8 tijdschrift. Wij hebben alle kinderen uit de klas aan het werk gezet om een leuk en klein stukje te schrijven over jouw onvergetelijke moment dit schooljaar. En natuurlijk dat je de juf heel graag wilt bedanken voor alles wat zij dit schooljaar voor de klas heeft gedaan. Nadat dit allemaal was verzameld, zijn we naar de website van de school gegaan. Daar staan allerlei foto’s op van het schooljaar. Zo ook van groep 8. Die hebben we ook verzameld. Daarnaast hebben we van iedere leerling een foto laten maken in een professionele studio! Iemand die heel handig is met Photoshop gaat hiervan een mooie voorkant maken, waar iedere groep 8 leerling dus op staat.

Vervolgens zijn wij alvast begonnen met het tijdschrift. Eerst zijn alle teksten geplaatst. En daarna hebben wij de foto’s geplaatst op relevante plekken, waar het in die tekst ook over het moment de foto werd gemaakt ging.

Het afscheidscadeau groep 8

Het afscheidscadeau groep 8 hebben wij besteld. En deze lag een paar werkdagen later al op onze deurmat! Prachtig geprint en van goede stevige kwaliteit. Wij bevelen Jilster.nl dan ook bij iedereen aan!