Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Huishoudelijk

Donkere vlekken op de huid verwijderen

Wanneer je eenmaal donkere vlekken hebt dan kun je deze vandaag de dag goed bestrijden. Zo zijn er een aantal hele effectieve methodes die jouw hierbij kunnen helpen. Hieronder de beste nader toegelicht.

Manieren om van donkere vlekken af te komen 

 

  • Huid verlichtende crème: donkere vlekken verwijderen met een huid verlichtende crème werkt erg effectief. Dergelijke crèmes worden ook wel huid bleek crèmes genoemd. Wat het doet is het volgende; een huid bleek crème pakt het donkere pigment aan en maakt deze lichter. Dit proces gaat langzaam maar is wel erg effectief. Trek er wel minimaal 4-8 weken voor uit.

  • Exfoliëren bij een huidspecialist: exfoliëren is een behandeling die gericht is op huidvernieuwing. Er wordt gebruik gemaakt van een chemische peeling waardoor je huid gaat vervellen. De behandeling moet wel meerdere keren uitgevoerd worden voor goed resultaat. Denk aan 2-3 keer, maar overleg dit wel altijd van te voren en spreek ook altijd een prijs af.

  • Scrubben met citroen: citroen wordt veel gebruikt om de huid te bleken en kan ook ingezet worden om donkere vlekken te verminderen. Echter is deze manier wel erg agressief en kan je huid er door uitdrogen. Deze methode raad ik wel niet aan, maar wellicht is dit wel iets om mee te beginnen of eens uit te proberen. Wanneer je hiervoor kiest dan moet je absoluut niet meteen een goed resultaat verwachten. Wanneer je dit ongeveer drie keer per week doet, dan moet je het ook voor een langere periode doen.

Hopelijk heb je hier als lezer iets aan gehad. Mocht je nog met vragen zitten of jouw kennis willen delen, dan stel ik dat heel erg op prijs. Laat een reactie achter op mijn Facebookpagina!

 

 

https://www.facebook.com/Skinlight.nl/