Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Drie bijzondere gelegen om thuis te vieren

We hebben vaak meerdere keren per jaar wel iets te vieren, of het nu een verjaardag, een jubileum, een nieuw huis of een nieuwe baan is, iets vieren is altijd leuk! Je kunt zoiets dan ook op verschillende manieren vieren. Ben je wel eens op zoek naar een andere, maar verrassende manier om iets leuks thuis te vieren? Of ben je de standaard feestjes thuis zat? Met onderstaande ideeën kun je inspiratie opdoen voor je volgende feestje!

Wijnproeverij aan huis

Een gezellig avondje iets vieren met familie, vrienden, collega’s wordt pas speciaal met een wijnproeverij aan huis! Wijnproeverijen hoeven niet altijd op een locatie gevierd te worden, het kan tegenwoordig ook thuis gedaan worden. Er zijn vele verschillende soorten wijnproeverijen te vinden online, hoe uitgebreid je ook zou willen. Vier je met een klein gezelschap? Dan is een wijnproeverij ideaal. Er zijn arrangementen waarbij je alleen een box met wijnen thuis gestuurd krijgt, maar er zijn ook arrangementen waarbij er een wijnkenner naar jou toe komt! Dit is natuurlijk super leuk om de hele ervaring te krijgen van een wijnproeverij.

Kok aan huis

Met een prive kok aan huis kun je een hele culinaire ervaring thuis verwachten! Je kunt op verschillende websites van bedrijven op zoek gaan naar een prive kok. Je kunt vooraf bijvoorbeeld al kijken welke prive kok helemaal bij jouw feest of thema past. Zo kun je de ervaring helemaal op jouw wensen afstemmen. De prive kok zal bij jou in huis zijn of haar spullen meenemen en helemaal klaarmaken voor zijn of haar gasten. Hij of zij zal dan in jouw keuken zijn of haar kunsten laten zien! Het is een verrassende en super smaakvolle manier om iets te vieren, zonder dat je zelf de hele avond in de keuken hoeft te staan, hoe ideaal!

Bartender aan huis

Een bartender inhuren voor thuis is een super leuke manier om iets te vieren, in combinatie met de lekkerste drankjes. Wat is er nu leuker dan een avondje cocktails drinken, die thuis voor jou worden klaargemaakt? Omdat bartenders een echte passie voor cocktails hebben, shaken ze graag de lekkerste cocktails. Zo ben je gegarandeerd van de lekkerste cocktails, maar natuurlijk ook van entertainment. Vaak kun je ook nog andere drankjes krijgen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan getapte biertjes en verschillende wijnen. Wanneer je een bartender inhuurt hoef je zelf nergens meer voor te zorgen; alles wordt voor je geregeld door een professional!

https://chefstbl.com/type-chef/kok-aan-huis/