Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Een televisie huren voor je evenement

Als je een televisie gaat huren dan huur je deze vaak voor een presentatie of een beurs. Je kunt je bezoekers op deze manier een PowerPoint presentatie laten zien of je kunt ze informeren over bijvoorbeeld een bepaalde aanbieding. Op een televisie is van alles mogelijk. Ook wanneer je een evenement houdt bij je thuis is een televisie huren nog geen gek idee. Je gaat bijvoorbeeld met veel mensen een sportwedstrijd kijken of je hebt een feestje. Dan is het handig als je een grotere televisie hebt dan die wat er in je woonkamer staat. Kortom: met een televisie huren zijn er eindeloze mogelijkheden.

 

Formaat

Wanneer je een televisie gaat huren moet je nadenken over het formaat. Dit hangt af van hoeveel mensen je iets wil laten zien. Om je een kleine indicatie te geven; wanneer je met een groep van ongeveer 20 mensen bent dan is een televisie huren van 46 inch voldoende. Iedereen kan de televisie goed zien en jullie kunnen samen naar de sportwedstrijd kijken. Ga je toch voor een PowerPoint presentatie voor een grote groep? Dan is het belangrijk dat de tekst van je presentatie niet te klein is. Je hebt dan minimaal een 65 inch televisie nodig of eigenlijk zelfs een 82 inch. Hieronder een overzichtje voor jou om het makkelijk te maken.

– 46 inch: is net wat groter dan je eigen tv. Deze televisie is geschikt voor een kleine presentatie of een kleine beursstand.

– 55 inch: dit is een grote televisie. De televisie is voldoende voor een presentatie tot 45 mensen. De televisie is ook te gebruiken voor middelgrote beursstands.

– 65 inch: deze televisie is goed voor een presentatie tot 60 mensen. Voor meetings in een kleine setting is dit scherm ook geschikt.

– 82 inch: dit is de grootste televisie om te huren. De televisie is ongeveer net zo groot als een klein projectiescherm. Je kunt hier presentaties mee geven voor 80 tot 100 mensen. 

 

Huren

Een televisie huren kan je makkelijk online doen. Je zou kunnen kijken op lichtgeluidhuren.nl. Zij bieden verschillende soorten televisies aan. Naast televisies hebben ze ook andere dingen die je kan huren, zoals bijvoorbeeld beamers. Zo wordt jouw event altijd een succes.

https://lichtgeluidhuren.nl/video-huren/tv-huren/