Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Een appartement kopen tijdens een woningcrisis

We zitten momenteel midden in een woningcrisis. Koophuizen worden ontzettend duur door de grote vraag. Steeds meer mensen willen daarom een appartement kopen. Doordat je een appartement koopt, ben je eigenaar van een deel van het appartementencomplex. Dit brengt heel wat administratieve lasten met zich mee. Deze administratieve lasten kun je ook uitbesteden.

 

Wat doet ASNVVE Beheer?

ASN staat voor Appartement Service Nederland. Zij helpen bewoners en bestuurders van een appartementencomplex met het VvE beheer. VvE is de Vereniging van Eigenaars. Als je een appartement koopt ben je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars. Zij zorgen namelijk voor het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het appartementengebouw. Denk hierbij aan de gevel of het dak van het appartementencomplex. Als er een aanpassing moet komen dan is het de meerderheid die beslist. Het is dus van belang dat je de administratie goed bijhoudt hiervan. https://www.asnvvebeheer.nl/ helpt hiermee.

 

Waarom ASNVVE Beheer?

Als je VvE niet goed wordt beheerd dan kan het dat je pas in actie komt als problemen zich voordoen. Hierdoor kan er achterstallig onderhoud komen of worden huisregels overtreden. https://www.asnvvebeheer.nl/ zorgt ervoor dat dit niet gebeurd. Door een gezonde en actieve VvE zal het appartementencomplex niet in de problemen raken. Dit komt ten goede aan het woonplezier van de bewoners maar ook aan de waarde van de appartementen. Je kunt ervoor kiezen om alleen onderhoud door https://www.asnvvebeheer.nl/ te laten doen, maar je kunt ook nog meer diensten aan hun uitbesteden. Zo kunnen zij ook je jaarverslagen bijhouden en je wet-, en regelgeving up to date houden. Ze zorgen ervoor dat je de juiste verzekeringen hebt en dat je eventueel aanspraak kunt maken op subsidies. Ze kunnen zich ook bezighouden met bestuurlijke zaken en juridische procedures. Zowat elke last die je kunt hebben wordt je dus uit handen genomen. Je verliest dus een grote last en je krijgt er ontzettend veel voordelen voor terug.