Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Hoe kies je de beste Siemens espressomachine

Er zijn heel wat mogelijkheden bij het kiezen van een volautomatische Siemens koffiemachine. Sommige zijn beter dan andere en sommige zijn gewoon prima voor basaal thuisgebruik. Als je echter een hoogwaardige machine zoekt die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, dan moet je de Siemens EQ.9 Plus Connect S700, EQ.6 Plus, of EQ.9 overwegen. Dit artikel helpt je het juiste model voor je behoeften en budget te vinden.

EQ.9 Plus Connect S700

De Siemens EQ.9 Plus Connect S700 biedt meer mogelijkheden dan andere machines in zijn prijsklasse, waaronder een ontwerp met twee bonenreservoirs en een onafhankelijke maler. Deze machine heeft ook een baristaMode die liefhebbers van diepe L meer instelmogelijkheden geeft om het perfecte brouwsel te maken. Deze machine is ook compatibel met elk smart device.

Deze volautomatische espressomachine is voorzien van twee koffiebonenreservoirs. Deze machine heeft een regelbare temperatuurregeling voor het maken van koffie en andere speciale dranken. Hij heeft ook een AutoMilkClean functie. Je kunt er ook twee drankjes tegelijk mee maken.

Met deze volautomatische machine kun je de sterkte instellen van de koffie die je wilt zetten. Hij biedt ook meer dan 12 standaard koffierecepten. Met een dualBean System kun je twee verschillende soorten bonen tegelijk gebruiken. Zo kun je ze afwisselen om een andere smaak te krijgen.

EQ.6

De Siemens EQ.6 plus espressomachine is een geweldige keuze voor koffieliefhebbers. Hij biedt een uitstekende variëteit aan koffiespecialiteiten, en heeft een favorietenfunctie zodat je individuele voorkeuren kunt opslaan. Hij heeft ook een grote keuze aan espressodranken. Met een keur aan verschillende koffiemogelijkheden kan de Siemens EQ.6 aan ieders wensen tegemoet komen.

Zijn aanraakgevoelige display maakt hem gemakkelijk te bedienen en is voorzien van veel handige functies. Door de bediening met één druk op de knop hoef je geen handleiding door te bladeren om een koffie te kiezen. Hij ziet er ook mooi uit en geeft geen extra werk bij het schoonmaken. Dit koffiezetapparaat heeft wel zijn gebreken, maar over het geheel genomen is het een goede optie voor een thuisbar of kleine zaak.

EQ.9

De Siemens EQ.9 espressomachine heeft een gebruiksvriendelijke, volautomatische vormgeving die het gemakkelijk maakt twee drankjes tegelijk te maken. Zijn autoMilkClean functie reinigt de machine met stoom na elke melkdrank. Hij heeft ook dualBean technologie die je de mogelijkheid geeft je smaakervaring aan te passen. Tenslotte heeft hij een sensoFlow systeem dat ervoor zorgt dat je koffie op de perfecte temperatuur wordt gezet.

Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van de Siemens EQ.9. Het is een volautomatische machine met een uitneembare lekschaal. Hij is ook vaatwasmachinebestendig. Andere kenmerken zijn een calc’nClean auto-reinigingsprogramma en tijdige herinneringen om het waterfilter te vervangen.

EQ.6 Plus

Met zijn grote keuze aan koffiespecialiteiten kan de EQ.6 Plus Siemens koffiezetapparaat aan de behoeften van elke koffieliefhebber thuis voldoen. Hij biedt ook een favorietenfunctie waarmee je je voorkeuren kunt opslaan. Of je nu van cappuccino houdt of van een ijskoffie met een vleugje smaak, de Siemens EQ.6 plus zal je smaakpapillen zeker tevreden stellen.

Voor de beste cappuccino’s is de Siemens EQ.6 TE657503DE volautomatische espressomachine uitgerust met een melkschuimfunctie. Dit opschuimstaafje levert een fijnkorrelige controle over melktemperatuur en schuimkwaliteit. Deze functie vereist echter enige handigheid in het gebruik. Als alternatief is er een functie voor automatisch opschuimen voor wie niet veel ervaring heeft met de kunst van het espresso maken. Behalve espresso biedt de EQ.6 Plus s700 ook een melkschuimfunctie. Dit betekent dat je twee latte macchiatos tegelijk kunt maken en zo tijd en moeite bespaart.

EQ.6 Plus Connect S700

Als je een high-end espressomachine zoekt, is de Siemens EQ.6 Plus S700 TE657319RW een uitstekende optie. Hij heeft veel mogelijkheden en is gemakkelijk in het gebruik. Bovendien is hij ook gemakkelijk te onderhouden. Deze high-end espressomachine is een goede keuze als je een hoogwaardige machine zoekt voor thuis of op kantoor.

Deze super automatische machine biedt veel mogelijkheden. Je kunt de maling, het water en de temperatuur instellen, en ook je favoriete koffierecept opslaan. Hij is ook uitgerust met een functie voor twee kopjes. Vandaar dat het zetten van twee kopjes tegelijk geen probleem is.

Dit volautomatische koffiemachine van Siemens geeft je de keuze om verschillende soorten koffiedranken te maken. De koffie die deze machine produceert is rijk en smaakvol. Hij heeft een touch-screen interface en biedt een reeks aanpasbare opties. Hij kan ook met spraakcommando’s bediend worden. Hij is gemakkelijk schoon te maken en heeft veel roestvrijstalen onderdelen.