Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Een kalender met logo geeft kansen voor bedrijven

In de loop van het jaar staan we regelmatig stil bij een bijzondere dag. Een bekende viert een verjaardag of een echtpaar blijkt een jubileum te halen. Al jaren helpt een kalender Nederlanders herinneren aan de datum op het papier. Bedrijven kijken vaak uit naar een manier om een eigen stempel op producten te drukken. Vele ondernemingen herkent u aan het logo dat bijvoorbeeld op het hoofdkantoor prijkt. Het symbool duikt op onder een e-mail of staat afgedrukt op een vervoersmiddel. De publicatie van een logo op een kalender brengt het praktische samen met het aangename. De actie brengt verschillende voordelen met zich mee.

Van grote betekenis

Kalenders met logo zeggen meer dan een neutraal drukwerk aan de muur. Het ontwerp geeft namelijk een herkenningspunt aan medewerkers of bezoekers op de zaak. Een blik op het icoontje legt een directe link met de activiteiten van uw onderneming. De toevoeging van de afdruk op de kalander vergroot mogelijk de naamsbekendheid van de organisatie. Andersom zorgt de kalender voor meer eenheid in het bedrijfspand. Niemand ontgaat nog een notitie als het papierwerk de aandacht trekt in de wandelgangen. De aanwinst geeft het onderscheid aan tussen uw firma en vergelijkbare ondernemingen. Nergens hangt het artikel meer op zijn plaats als binnen jullie muren.

Op maat maken

Bij het samenstellen van de bestelling krijgt u met meerdere factoren de maken. Het wisselt per aanvrager met welke wensen voor het product ze zich melden. De eerste bezoeker kiest bijvoorbeeld voor een ander papiersoort dan het volgende bedrijf. Een kleine verandering aan de kalender maakt al een wereld van verschil. Het formaat van het papier speelt een belangrijke rol in hoe het drukwerk overkomt. Een ondernemer selecteert zelf waar de voorkeur naar uitgaat. Het logo hoort zo goed mogelijk tot zijn recht te komen op de gekozen papiersoort.

Een eigen soort

De productie van een kalender met het logo van uw bedrijf blijft maatwerk. Het aantal vellen papier maakt uit hoeveel ruimte de creatie in beslag neemt. Het werkt mee als u in gedachten houdt uit hoeveel bladzijdes het artikel mag bestaan. Het blijkt de moeite waard om na te gaan welke type kalender van pas komt. Het ligt voor de hand dat een verjaardagskalender in het vizier verschijnt. Aan de andere kant regent het alternatieven zoals een scheurkalender. Mogelijk volstaat een drukwerk met toepasselijke spreuken over het bedrijf op uw vestiging. Het logo maakt alle kalenders in ieder geval persoonlijker dan normaal gesproken.

Overzicht op papier

Het budget weegt mee in wat voor kalender uiteindelijk een plaats krijgt. Een slimme ondernemer stelt vast hoeveel exemplaren het bedrijf wenst te ontvangen. Waar de eerste organisatie het houdt bij een jaarplanning neemt de ander een weekkalender. Een collega hangt de aanwinst op, een volgende medewerker slaat bladzijdes om achter een bureau. De creatie draagt bij aan het inzichtelijk houden van dagen die er toe doen. Daarnaast levert het een gevoel van herkenning op het logo in beeld komt. De persoonlijke kalender bewijst dat het nuttige zich met het aangename combineert.