Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Kinderen

Kleren voor baby’s

Een nieuw leven

Verwacht jij of een familielid, vriend of kennis binnenkort een toevoeging aan het gezin? Dan is het van belang goed voorbereid te zijn op de komst van de kleine. We gaan vandaag de leukste voorbereiding bespreken, namelijk de talloze kleertjes die er beschikbaar zijn voor baby’s. Dit is zonder twijfel de schattigste levensperiode en dat is goed terug te zien als je kijkt naar hoe baby’s in de tegenwoordige tijd aangekleedt worden, maar hoe zorg je ervoor dat hier optimaal gebruik van gemaakt wordt?

 

Verschillende soorten kleren

Door de steeds groeiende collecties kleren kan je bijna door de bomen het bos niet meer zien. Als je dit lastig vindt kan het helpen om te gaan filteren op de eigenschappen van de baby, zoals het geslacht en eigenschappen van de ouders. Tegenwoordig zijn onesies erg populair voor baby’s. Denk bijvoorbeeld aan een stoere dinosaurus of een grappige aap. Onesies of rompertjes met media waar de ouders interesse in hebben kunnen ook goed vallen. Vaak zijn stoere, schattige of juist stijlvolle kleertjes perfect voor een baby. Z8

Verder is een grappige keuze een print met een tekst wat pas van toepassing kan zijn in een later levensfase. Name It trui

Belangrijke punten 

Als je voor een baby kleertjes koopt, kan je niet vergeten dat ze lang met dezelfde kleren kunnen flaneren. Als een baby in de zomer geboren is dan is het hoogstwaarschijnlijk dat de winterkleding een maat of twee groter zal moeten zijn. Een baby ligt bijna heel de dag dus moeten de kleren comfortabel zitten. Een goede band met andere ouders is iets waar je veel baat bij kunt hebben, omdat ze kleding die te klein zijn kunnen geven. 

Het kan ook een goed idee zijn om op een sale te wachten zodat je de meest voordelige kleertjes kunt vinden! Kijk rond in winkels of er een prijsdaling te vinden is of kijk op internet.

Het belang van rompertjes

Niet voor niets dat elke baby deze handige kleertjes draagt, dit handig stuk kleed is een hemd en onderbroek aan elkaar. Dit zorgt ervoor dat de buik op een warm en aangenaam temperatuur blijft en zorgt ervoor dat de baby makkelijk schoon te houden is wat goed van pas komt met een de onhygiënische aard van een baby. Rompertjes zorgen er ook voor dat baby’s makkelijk aan te kleden zijn. Een standaard rompertje heeft geen of korte mouwen, maar zo zijn er ook met lange mouwen voor tegen de zon en voor in de winter.

Zorg er wel voor dat de romper een goede maat heeft, een gemiddelde pasgeboren baby heeft een maat 50. 

 

Wat zijn de leukste onesies?

Het leuke aan de babytijd is dat je zonder sociale remmingen kan alles gedragen kan worden. Zo geldt dat ook voor de perfecte baby kleding: onesies. Onesies zijn warme pakken die ervoor zorgen dat baby’s hun gebruik maken van hun schattige uitstraling.

Voor een baby is het elke dag een carnavalsfeest! Stoere en schattige dieren zijn een must voor de collectie maar denk ook aan bijvoorbeeld tekenfilmfiguren of figuren uit sprookjes.

Met pakken als deze zal de baby uitstralen zelfs al ligt het te slapen.