Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Een keer een kleinere prijs

 

Een keer een bezoekje aan een gokparadijs, op Toto inzetten op jouw voetbal team of natuurlijk de loterij. Allemaal voorbeelden van mogelijkheden om geld te winnen. Want ja, het is ongeveer de makkelijkste manier van geld verdien, als je geluk hebt natuurlijk.  De prijzen die je kan winnen verschillen. Afhankelijk van wat je speelt. In een speel automaat kan je misschien één of twee euro winnen. In Amerika is een loterij waar wel 500 miljoen te winnen valt. Dus ja, het verschilt nogal.

 

Nu hopen de meeste mensen altijd de hoogst mogelijk prijs te winnen. 30 miljoen bij de staatsloterij of misschien wel de eurojackpot hier kan de jackpot variëren van 10 tot wel 90 miljoen euro. Nu wil iedereen de rest van z’n leven wel naar het strand van de Bahama’s rijden in een veel te dure lamborghini aventador. Maar is dit wel waar je altijd op moet hopen? Is het niet veel leuker om mee te doen met de loterij om ook is kleine prijzen te winnen?  Het is namelijk veel realistischer dat je een keer honderd, duizend of met geluk een keer honderdduizend euro wint. En waarschijnlijk, wordt je hier ook veel gelukkiger van. Dit is een stelling waar de meningen over verdeeld kunnen en zullen zijn.

 

 Door het winnen van zulke kleine prijzen wordt je waarschijnlijk ook echt gelukkiger. Door bijvoorbeeld een extra stukje hypotheek af te kunnen lossen of de opleiding van je zoon of dochter te kunnen betalen houd je meer geld over voor de ‘belangrijke’ dingen in het leven. Zo kan je is vaker uit eten gaan of een keer nieuwe schoenen kopen voor je zoon of dochter. Kleine dingen die veel meer gewaardeerd worden in het leven. Door deze kleine dingen af en toe kopen blijft het speciaal en gaan ze ook echt voelen als geluksmomentjes.

 

http://vergelijkloterij.nl