Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Finqo Bewindvoering

Bewindvoering door Finqo

Finqo is een onderneming van bewindvoerders dat bewindvoering aanbiedt voor mensen die problemen hebben op het gebied van inkomensbeheer, schuldpreventie en schuldenproblematiek. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Zo beschiken we ook over steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wanneer iemand het niet meer lukt om zijn eigen financiële belangen te behartigen kan diegene onder bewindvoering geplaatst worden door de rechtbank. Finqo heeft vele jaren ervaring en kan deze bewindvoering op zich nemen. Daarbij gaan we de volledige financiële administratie verzorgen. Mensen die financieel in de problemen zitten kunnen deze zo weer gestabiliseerd zien worden.

Bewindvoering aanvragen

Bewindvoering moet bij de rechtbank aangevraagd worden. Het is aan de kantonrechter om de situatie te beoordelen, waarop hij schuldenbewind kan uitspreken. Deze uitspraak wordt vervolgens gepubliceerd in het openbare curatele- en bewindregister. Om u of een cliënt of familielid voor bewindvoering aan te melden kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij plannen, na de financiële situatie telefonisch te hebben doorgenomen, een persoonlijk kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we onze werkwijze nader. Vervolgens gaan we aan de slag om de juiste formulieren in te vullen en het verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank. Op de zitting zal de kantonrechter de cliënt vervolgens onder bewindvoering plaatsen.

  1. Aanmelden
  2. Persoonlijk kennismakingsgesprek
  3. Verzoekschrift
  4. Zitting
  5. Begin bewindvoering

Terug naar een stabiele financiële situatie

De voornaamste taak die Finqo heeft is financieel mentorschapbudgetbeheer of bewindvoering werken wij aan het stabiliseren van de financiële situatie van de cliënt. Indien nodig zullen wij bijvoorbeeld betalingsregelingen met schuldeisers proberen te maken. Finqo voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die door de rechtbank zijn opgesteld. Ook zijn we lid van de BPDI. Dat is de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders. Dit betekent dat wij vertrouwd en vakkundig inkomensbeheer en bewindvoering kunnen aanbieden.

Neem gerust contact op

Heeft u vragen over bewindvoering bij Finqo? Wilt u zich graag aanmelden of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie. Ons telefoonnummer is 085 – 016 00 86. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.

https://www.finqo.nl/inkomensbeheer/bewindvoering/