Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Cadeau

De beste valentijnscadeau voor haar tips

Ieder jaar wanneer februari om de hoek komt kijken, gebeurt er iets interessants. Iedereen die gek is op zijn of haar vriendin begint zich ontzettend druk te maken. Valentijnsdag komt eraan en ik weet niet wat ik haar moet geven! Dat gevoel kennen we maar al te goed. Om het je wat makkelijker te maken hebben we een aantal simpele tips opgesteld zodat je haar dit jaar kunt verassen met een attent presentje!

Het gebaar

Vooral mannen denken vaak dat duurder beter is. Dat klopt meestal niet. De meeste vrouwen vinden het gebaar juist veel belangrijker. Dat hoeft dan ook echt niet heel veel geld te kosten. Doe juist iets wat ze niet verwacht en maak op die manier een mooi gebaar. Lekt de kraan al maanden? Repareer het! Je kunt ook haar favoriete kostje koken, of haar meenemen op een romantische strandwandeling.

Wat je ook kunt doen, is een brief of kaart schrijven. Daar zet je dan op wat zij voor je betekent. Idealiter maak je daar een gedicht van, ook wanneer je helemaal niet kunt dichten! Dat maakt het voor haar juist een extra leuke verassing. Dit soort kleine dingetjes kun je goed met elkaar combineren, waardoor duidelijk wordt dat je goed je best hebt gedaan om haar een plezier te doen. Je hoeft natuurlijk geen tien verschillende dingen te regelen. Wanneer je zowel iets liefs bedenkt, een leuke activiteit voorbereidt en een klein presentje geeft voelt ze zich al helemaal in het zonnetje gezet!

Op zoek naar het kleine presentje

Dat blijft toch altijd lastig, want iedereen vindt iets anders leuk. Probeer je daarom goed in te leven en iets te kopen dat ze nodig heeft of graag wil hebben. Heb je haar horen zeggen dat ze alleen nog maar sokken met gaten heeft? Koop een stapel nieuwe. Is haar mascara zo goed als op? Juist, gauw naar de drogisterij!

Bestel iets leuks

Het kan alsnog lastig zijn om een presentje te verzinnen. Daarom hebben we nog meer valentijnscadeau voor haar tips. Zo wordt 14 februari altijd een succes!