Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Garage Jelsma in de buurt van Duiven

Bent u opzoek naar dé autogarage in de buurt van Duiven? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Garage Jelsma is al jarenlang een begrip in Duiven en omstreken. Sinds 1950 staat Garage Jelsma als familiebedrijf al op zijn voeten. De Garage is geplaatst in Rozendaal, wat vanuit Duiven goed te bereiken is. Er zijn een aantal kernwaarden die garage Jelsma hoog in het vaandel stelt. Voornamelijk twee. Namelijk de beste service- en de beste kwaliteit. Deze waarden in combinatie met goede prijzen maakt Jelsma een perfecte autogarage waar iedere klant welkom is, en zijn of haar fit kan vinden. Garage Jelsma Duiven biedt naast auto’s ook nog Apk-keuringen, reparaties en onderhoud aan!

Niet merk gebonden

Jelsma is niet merk gebonden. Dit betekent dat Jelsma niet één merk hoeft te verkopen, waardoor het aanbod van auto’s zeer breed en divers is. Het aanbod kan variëren van een mooie old timer tot een nieuwe rangerover. Wanneer je een perfecte auto voor ogen hebt, en Jelsma heeft deze niet in haar garage, dan is het mogelijk om een order te plaatsen. Wanneer de auto dan in bezit van de garage komt wordt je genotificeerd. Wat Jelsma zich goed realiseert; is dat iedere klant anders is. Hierdoor wordt er altijd gekeken naar maatwerk voor elke klant!

Wat is er mogelijk bij de autogarage van Jelsma?

Zoals eerder ook al vernoemd zijn er meerdere mogelijkheden bij Jelsma, naast een auto aanschaffen natuurlijk. Deze bestaan uit onderhoud, reparaties en de mogelijkheid om je auto APK te laten keuren. Als je hiervoor je auto in moet leveren dan is het ook mogelijk om een leenauto te krijgen voor de desbetreffende tijd. Andere ideeën? Jelsma denkt graag met u mee! U kunt contact met ons opnemen of kijken op onze website! Tot snel!