Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Auto

Stappenplan zakelijk auto leasen

Operational lease en Ford transit connect leasen

Een auto leasen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ook als ondernemer kun je ervoor kiezen om een auto te gaan huren in plaats van de privéauto te gebruiken voor werkdoeleinden. Het is zeker vanuit verschillende oogpunten een zeer aantrekkelijke optie. Je kunt er financieel je voordeel mee doen en ook vanuit operationeel oogpunt is het zeker een aanrader.

Voordelen zakelijk leasen

Door een auto te huren, hoef je zelf niet voor de aanvullende kosten te betalen die doorgaans gerekend worden voor onderhoud aan de auto of wanneer de auto mankementen vertoond en dus gerepareerd moet worden. Dit soort situaties kunnen veel hinder geven en veel tijd vragen die je liever in je onderneming wilt stoppen. Door een auto te leasen, heb je hier verder geen omkijken naar. Dit wordt allemaal voor je geregeld. Zelfs het financiële plaatje wordt zo aanlokkelijk, aangezien je evenmin voor dit soort ingrepen hoeft te betalen. Zo houdt je tijd en geld over om te investeren in je onderneming.

Hoe vraag je een leaseauto aan?

Het is eigenlijk heel gemakkelijk om een auto te leasen. Tegenwoordig kan dit allemaal online, gemakkelijk via de website.  Voor zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale voer je gemakkelijk je aanvraag online in en kunt dan binnen een uur een belletje terugverwachten. Je kunt dan al je vragen stellen en ook zal er extra informatie worden gegeven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Daarna volgt een afgestemde offerte en zodra deze door jou wordt geaccepteerd, worden de laatste details afgehandeld en zal er een auto voor je worden geregeld.

Zakelijk auto leasen

Zodra de aanvraag volledig is verwerkt, duurt het ongeveer een week voordat de auto kan worden opgehaald. Het is ook mogelijk dat deze bij jou op locatie wordt gebracht. Zolang de auto op voorraad aanwezig is, hoef je zeker niet langer op de auto te wachten

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl/