Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Gekoeld transport

Ik was al tijden op zoek naar prettige koerier waar ik terecht kan voor gekoeld transport. Ik heb een bedrijf dat taarten bakt in opdracht. Die taarten moeten nadat ze gebakken zijn natuurlijk ook nog verzonden worden naar degene die de taart bij me besteld heeft. Gelukkig kwam ik in contact met ATS Transport. Dit bedrijf biedt gekoeld transport aan. Mijn taarten zijn bij deze koerier in goede handen omdat zij beschikken over voertuigen met een gecontroleerde atmosfeer.

Daardoor is het mogelijk om bederflijke goederen te vervoeren zonder dat de kwaliteit van mijn taarten afneemt. Ideaal! De taarten zijn altijd op tijd en op temperatuur. Meer kan ik niet wensen van een koeriersdienst. Vandaag deel ik mijn ervaringen.

Volgens de richtlijnen van de HACCP

ATS Transport werkt tijdens gekoeld transport aan de hand van de richtlijnen van HACCP. Op die manier kan het bedrijf garanderen dat de voedselveiligheid gedurende het transport te alle tijde optimaal is. Het fijne is het bedrijf ook naar het buitenland vervoert.

Ik zou willen dat mijn taarten ook vanuit het buitenland besteld worden, maar niets is minder waar. We moeten altijd blijven dromen, wie weet komt die droom ooit uit! Voor nu ben ik al heel erg blij met mijn klanten uit Nederland. De bestellingen stromen iedere dag weer veelvuldig binnen via Instagram.

Tevreden klant

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik een zeer tevreden klant ben. Alle taarten worden altijd netjes op tijd geleverd door de koeriers van ATS Transport en smaken na vervoer nog net zo lekker. Ik ben zo blij dat we een samenwerking aan zijn gegaan. De medewerkers van dit bedrijf begrijpen namelijk ontzettend goed dat goed transport meer is dan snel naar A van B.

Er komt ook een hele hoop professionele zorgvuldigheid bij kijken. Daarnaast begrijp ik va mij klanten dat de koeriers altijd heel erg vriendelijk zijn. Ik raad dit bedrijf aan. Meer weten? Neem eens een kijkje op de website. Daar kunt u nog meer lezen over de diensten die ze aanbieden.

https://www.atstransportbv.nl/