Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Pakketdienst: oplossing voor ieder pakket

Op zoek naar een pakketdienst die alle dagen van de week dag en nacht inzetbaar is? Dan stellen we u met veel plezier voor aan de professionals van ATS Transport. Dit is een bedrijf dat 7 dagen per week dag en nacht voor u klaar staat. Dit bedrijf kent korte lijnen en een uitstekende serviceverlening.

Waarom we zo tevreden zijn over deze pakketdienst in de omgeving van Nijmegen? Er komen geen andere bedrijven bij kijken. De koerier haalt het pakket bij u op en levert het compleet zonder tussenkomst van andere partijen af op de gewenste eindbestemming. Lees in dit blogartikel meer over deze pakketdienst! Het is namelijk echt een aanrader.

Oplossing voor ieder pakket

De medewerkers van deze pakketdienst hebben jarenlange ervaring in hun vak. Dat is dan ook heel erg goed merkbaar. Ze hebben voor iedere leveringsopdracht wel een oplossing! Spoedlevering? Geen probleem! Gekoeld transport? Ook totaal geen probleem! De koeriers kunnen zelfs internationale zendingen voor u verzorgen.

Dus het maakt helemaal niet uit of u nou een pakket naar het buitenland wilt laten versturen of naar een dorp een paar kilometer verderop; u kunt de voertuigen van dit bedrijf overal ter wereld tegen komen.

24/7 bereikbaar

Ik vind het vooral heel erg fijn dat deze pakketdienst 24/7 bereikbaar én inzetbaar is. Zo heb ik al een paar keer midden in de nacht contact met ze opgenomen, omdat ik vergeten was een aantal pakketten te laten ophalen. Dat is geen probleem voor de medewerkers van dit bedrijf! De koeriers staan echt dag en nacht voor u klaar. Alle dagen van de week, door weer en wind.

Of u nou een spoedlevering of gekoeld transport wenst: het is allemaal mogelijk. De medewerkers van ATS Transport kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw levering. Hierbij bent u te allen tijde gegarandeerd van eerlijk en compleet transparant advies. Neem dus zeker eens een kijkje op de website van ATS Transport om de mogelijkheden te bekijken.

https://www.atstransportbv.nl/