Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Genieten op het water met een borrel

Toch een feestje vieren

Voor de evenementenbranche is de coronapandemie een zware tijd, vooral met de huidige maatregelen is het moeilijk om lange events te draaien. We zijn helaas genoodzaakt om tot 20.00 uur een bootevent te organiseren en dit gaat soms moeilijk. Daarintegen hebben we bij Event op het Water wel een creatief team die nadenkt over alternatieve concepten. We organiseren dan ook steeds meer boot arrangementen in de middag. Vooral de BBQ boot arrangement in Amsterdam is zeer populair en komt steeds terug. Boot BBQ Amsterdam is een speciale gelegenheid waarbij er volop kan worden genoten een cocktails en gemarineerde vlees die bereid worden door onze chefkoks. Boot BBQ Amsterdam heeft genoeg mogelijkheden voor iedereen.

BBQ boot Amsterdam

De boot BBQ Amsterdam heeft verschillende opstap plaatsen in Amsterdam. Boot BBQ Amsterdam is een arrangement wat kan worden ingezet bij verschillende thema’s of verschillende uitstapjes. Hierbij kunt u vooral denken aan een BOOT BBQ Amsterdam voor een personeelsfeestje, jubileum, verengingsfeestje en ga zo maar door. Wij van Event op het Water doen er alles aan om uw BBQ Boot huren in goede bannen te leiden. Onze schippers zijn zeer ervaren en bekend met de vaartochten in Amsterdam. De boot BBQ Amsterdam arrangement is het event wat het meest wordt geboekt via onze website en is dan ook zeer populair. Vooral afgelopen zomer is de Boot BBQ Amsterdam veel geboekt door mensen. Dit waren voornamelijk uitstapjes variërend van 30 to 400 gasten in Amsterdam.

Geniet op het water

Via onze website kunt u dan ook video’s en foto’s terug zien om alvast de sfeer te proeven van dit uniek BBQ boot huren event. Boot BBQ Amsterdam zorgt voor ontspanning en gezelligheid. Vooral in deze coronatijd is het belangrijk om goed van ontspanning en rust te profiteren. Wij van Event op het water willen dit dan ook graag voor u faciliteren. Onze slogan is dan ook niet voor niets varen zal niet meer hetzelfde zijn!

https://eventophetwater.nl/bbq-boot/