Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Gevelrenovatie

Het belang van gevelrenovatie en gevelimpregnatie

Gevelrenovatie wordt vaak onderschat. Een gevel renoveren hoort tijdig gedaan te worden. Je wilt natuurlijk niet dat scheuren in het metselwerk uiteindelijk leiden tot vervallen wanden. Hoe langer je wacht met gevelrenovatie, hoe duurder de reparatie kost. Houdt de gevel dus goed in de gaten en mochten er scheuren of voegen verdwijnen, dan is het tijd voor gevelrenovatie.

Gevelrenovatie laat je uitvoeren door vakmensen met verstand van zaken. De professionals van Veldhuizen Gevelrenovatie zijn ware specialisten op dit gebied. Met hun jarenlange ervaring en vakmanschap renoveren ze elke gevel weer als nieuw.

Gevelimpregnatie

Om de gevel mooi en nieuw te houden wordt geadviseerd om deze te impregneren. Wat is gevelimpregnatie precies? Dat houdt in dat een gevel wordt verzadigd met een impregneermiddel dat het materiaal doordringt. Zodoende beschermen we de gevel tegen schadelijke effecten als doorslaand vocht, mossen en algen. Door gevelimpregnatie kan je gevel jarenlang mee en is het bestand tegen weersinvloeden en vervuiling.

Gevelstralen

Als jouw gevel wel met vervuiling kampt, is de oplossing gevelstralen. Wat houdt dat precies in? Gevelstralen is het verwijderen van hardnekkig roet, graffiti en andere vervuiling. Met een geavanceerde straalunit, HSS Torbo genoemd, wordt een gevel schoongemaakt. Onder relatief lage druk en met een hoogwaardig straalmiddel gaat het schoonmaken heel eenvoudig en zonder schade.

Vertoont jouw gevel scheuren of beginnende schade? Wacht dan niet te lang met gevelrenovatie, het kan van kwaad tot erger gaan. Neem contact op met Veldhuizen Gevelrenovatie voor meer informatie over een gevel renoveren of impregneren.

https://vg.nl/gevelrenovatie