Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Internet

De beste VPN aanbieder

5 Euro VPN is tegenwoordig een van de bekendere VPN-providers. Aangezien er tegenwoordig veel aandacht wordt besteed aan online privacy, is het gebruik van VPN in opmars. Een VPN versleutelt je onlineverkeer, zodat niemand het kan onderscheppen, en het ook niet met zekerheid af te leiden is waar het verkeer vandaan komt. 

Daarnaast kun je een VPN gebruiken om geoblokkering (wanneer bepaalde websites of diensten alleen voor specifieke landen beschikbaar zijn) te omzeilen. VPN’s worden ook gebruikt in landen waar overheden actief aan massa-surveillance doen, of specifieke websites en bepaalde typen verkeer zijn geblokkeerd. 5 Euro VPN is gevestigd in het buitenland, een land dat geen strenge wetgeving heeft voor de registratie van gebruikersgegevens. Hierdoor is het makkelijk voor 5 Euro VPN om geen logs bij te hoeven houden, wat ze trouwens nog nooit hebben gedaan.

5 Euro VPN is opgericht in 2012, en ondersteunt alle gangbare besturingssystemen, inclusief de mobiele: Windows, MacOS, Linux, Android en iOS. De VPN-dienst maakt gebruikt van het OpenVPN-protocol, wat als een zeer veilig en betrouwbaar protocol wordt gezien. 5 Euro VPN heeft meer dan 5400 servers in meer dan 60 landen, waarvan 230 zich in Nederland bevinden. Bij gebruik van een server in je eigen regio, is eventueel snelheidsverlies minimaal.