Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Hobby en vrije tijd

Beste Diamond Painting pakketten

Diamond painting is een goedkope en gemakkelijke manier om lekker rustig van te worden. Je kunt deze diamond painting kits gebruiken voor elk ander painting. Hoewel ze kunnen worden gebruikt voor tal van andere schilderprojecten, zijn ze vooral geschikt voor de hobbyschildermarkt. Diamond painting kits zijn er in verschillende soorten en maten. Als je net begint met het maken van diamond paintings raden we je aan om een diamond painting van eigen foto te maken. Zo leer je precies welke maten het beste passen bij je afbeelding en/of foto!

Verkeerde formaat diamond painting gekozen?

Heb je de verkeerde maat diamond painting uitgekozen? Dat is geen probleem! Je kunt je diamond painting binnen 30 dagen retour opsturen. De team van hobbypainter kan je vervolgens uitleggen hoe je het beste formaat voor je nieuwe diamond painting kan uitkiezen.

Je hebt de keuze uit:

  • 30×40 cm
  • 45×60 cm
  • 60×80 cm

Natuurlijk kun je bij hobbypainter.nl ook nog kiezen of je ronde of vierkante steentjes wilt, persoonlijk kies ik altijd het ronde variant. Dat maakte de diamond painting wat mooier!

Wat krijg je allemaal bij een diamond painting pakket?

Als je een diamond painting pakket hebt gekocht wil je natuurlijk gelijk kunnen beginnen! Dit is wat je krijgt:

  • Canvas van uitstekende kwaliteit
  • Schudbakje waar je al jouw steentjes in kunt bewaren
  • Pincet om je steentjes op je diamond painting te kunnen verplaatsen
  • Pen om je steentjes op je diamond painting te kunnen plakken
  • Wax om je diamonds goed te laten plakken op het canvas
  • Last but not least, de diamonds natuurlijk!

Diamond painting kits worden ook geleverd in kits die u zelf thuis kunt monteren. Veel van de kits worden geleverd met alle benodigdheden die u nodig heeft voor het project zelf, hoewel er mogelijk aanvullende benodigdheden zijn die u nodig heeft om het project te voltooien zodra u klaar bent. Sommige sets bevatten ook informatie en instructievideo’s over het gebruik van de verven om uw meesterwerk te maken.

Diamond painting kits zijn populair bij kinderen die willen leren schilderen zonder veel geld uit te geven. Voor een kleine investering kunnen ze een aantal van de mooiste schilderijen vanuit de lucht maken. Deze kits zijn een gemakkelijke manier om aan de slag te gaan in de hobbyschildermarkt.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0261/8687/4989/products/diamond-painting-eigen-foto-studio-hobby-painter-2_1000x.jpg?v=1591377710