Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Hoe jij gaat scoren met jouw website in Google

Zo veel ondernemingen en zo veel websites. Tegenwoordig is een website de basis van het bedrijf. Wanneer je niet vindbaar bent zullen klanten afhaken en mogelijk bij de concurrent aankloppen. Elke onderneming wil de eerste zijn en letterlijk op nummer één staan. Hierbij gaat het over de nummer 1 zijn op de zoekmachines, zoals Google. Dit doe je door middel van SEO en SEA. In dit artikel gaan we in op SEO, zodat jij SEO in Groningen of Hengelo voor jouw onderneming kunt toepassen. Tips om te scoren met jouw website lees je hier!

Gebruiksvriendelijke website

Om überhaupt klanten naar jouw website te kunnen leiden zul je een website moeten hebben die goed werkt. De websitebezoeker zal een goede beleving moeten hebben, om op jouw website te willen blijven en in de toekomst nogmaals te bezoeken. Daarbij is een aantrekkelijke opmaak belangrijk, met structuur in teksten, video’s en afbeeldingen.

Naast de inhoud is het ook van belang dat je website en de bijbehorende webpagina’s snel laden. Om te voorkomen dat je pagina langzaam laadt wanneer je SEO in Groningen toepast, doe je door te letten op de MB’s van bijvoorbeeld afbeeldingen. Een website die traag laadt zal tot gevolg hebben dat websitebezoekers afhaken.

Mobielvriendelijk

Een smartphone is niet meer weg te denken in 2021, dus als onderneming zul je vooral ook rekening moeten houden met mobiele websitebezoekers. Je website moet dus gemakkelijk te bezoeken zijn, waarbij je ook kunt denken aan functies als een mobielvriendelijke webshop en betaalwijze.

Ook dien je rekening te moeten houden met de Voice Search trend. Denk aan Google Home, maar ook Amazon Alexa en Apple HomePod die veel terrein hebben gewonnen. Consumenten stellen steeds meer vragen in spraak aan hun homespeaker. SEO in Groningen kan dus ook verhogen wanneer je simpelweg vraagt aan je homespeaker welke kappers of restaurants er zijn in Groningen. Wanneer jouw onderneming inspeelt op deze trend zal het voor de hand liggen voor de homespeaker om jouw onderneming te benoemen.

https://web-wings.nl/seo-groningen/