Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Hoe kom je van obesitas af?

Er zijn heel wat oplossingen te noemen. De vraag die daarbij het meest belangrijk is? Welke oplossing werkt voor jou? Wil je inzicht in de mogelijk opties die er zijn? Lees dan gerust dit artikel. Het kan ook zomaar zijn, dat er een invalshoek is, waar jij nog niet aan hebt gedacht en waar jouw hart een sprongetje van gaat maken.

Old fashion cold turkey

Er zijn mensen die het doen. Zo ineens afvallen door ‘gewoon minder te eten’. Toch is dit niet helemaal waar. Zelfs als je op bewust niveau denkt dat het zo is gegaan. Jouw onderbewuste wist het namelijk al wel. Die heeft zich voorbereidt en is er klaar voor. Het is niet de methode die bij de meeste mensen werkt, maar bij sommige mensen werkt het wel zo. Zo zijn er ook rokers die op deze manier zijn gestopt.

Emotionele triggers aanpakken

Het zijn vaak niet de daadwerkelijke acties die moeilijk zijn. Het is wat die acties bij jou teweegbrengen. Er zijn veel zogeheten emotie-eters. Een emotie-eter zal met zijn, haar of hen emotionele welbevinden aan de slag moeten. Is dit eenmaal op orde? Dan gaat de rest in sommige gevallen vanzelf.

Personal coach

Om alles aan te pakken, kan een personal coach in veel gevallen helpen. Een coach die jouw emotionele triggers herkent en die jou kan helpen jezelf te motiveren. Soms kan een voedingsexpert jou ook voldoende helpen. Het verschilt per persoon wat werkt.

Maagband of een virtuele maagband

De maagband kent iedereen inmiddels wel. Het wordt in veel gevallen als laatste redmiddel ingezet. Het vervelende is wel vaak, dat men meestal eerst moet afvallen, voordat men die band krijgt. Dit is voor sommige mensen zo moeilijk, dat het niet lukt.

Dan is er ook nog de virtuele maagband. Onder hypnose zal jouw onderbewuste het gevoel krijgen dat jij een maagband hebt gekregen. Het is echter een virtuele maagband. Die hypnose sessies kunnen ertoe leiden dat jouw lichaam dit ook echt zo voelt en jij sneller een vol gevoel ervaart. Er schuilen dus een hoop voordelen in zo’n virtuele maagband. Geen operaties, geen complicaties, wel zo fijn.

https://24taste.nl/virtuele-maagband-review-en-ervaringen/