Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Showerrent staat klaar voor een douche huren

Showerrent staat klaar voor een douche huren

Wil je een douche huren omdat je bijvoorbeeld de badkamer aan het verbouwen bent? Dan raad ik je zeker aan om naar Showerrent te gaan. Mijn hele badkamer lag een poos geleden in puin omdat de boel verbouwd werd. Ik had namelijk een nieuw huis gekocht, waar een ontzettend oude badkamer in zat. Ik denk dat die er al minstens 100 jaar in zat, want het was echt niet om aan te zien. Gelukkig kon ik hier doorheen kijken bij de aankoop van het huis.

Fijn douchen in mijn eigen huis

In ieder geval, alle familie woont vrij ver weg en ik vond het ook niet netjes om direct in de eerste maand dat ik hier woon bij de buren voor de deur te staan of we daar konden douchen. Ik heb dus gekozen voor een mobiele douche van Showerrent. Deze kon gewoon aangesloten worden op een plek in huis waar afvoer, stroom en water was. Je hebt zelfs geen warm water nodig want de douche heeft zelf een warmwatervoorziening. Ook de afvoerpomp wordt bij de mobiele douche geleverd dus ook hier heb je zelf geen omkijken naar.

Gratis thuisbezorgd, aangesloten en weer opgehaald

Showerrent komt gewoon bij jou thuis om de mobiele douche te bezorgen en ze sluiten hem dan ook gelijk aan. Zodra de huurperiode voorbij is, komen ze weer langs om de douche weer op te halen. Hoe gemakkelijk is dat? Je kunt de douche al voor een periode van twee tot drie weken huren voor een vaste lage prijs van €250,-. Dit is toch geen geld? Ik ben zelf heel bij dat ik heb gekozen voor de douche huren van Showerrent. Mocht ik ooit weer gaan verbouwen, doe ik dat zeker weer! Kijk op de website van Showerrent voor meer informatie.

https://www.showerrent.nl/